Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seminar Demistifikacija konoplje
Povratak na članak

Huanito Luksetić: Meni sada treba pomoć, može mi se pomoći, ali nitko mi ne pomaže

– Povećanje kanabinoidne aktivnosti je neophodno za zdravlje suvremenog čovjeka, a konoplja je postala suštinski nutrijent – kaže biokemičar Dr. Robert J. Melamede

Komentari 6

Avatar airbizz
airbizz
18:18 27.05.2015.

od konoplje ima više koristi nego bilo što drugo.lijekovi(od kojih nema nuspojava kao mučnina,proljev,vrtoglavica,aritmija srca,dezorijentacija,poremećen tlak,oštećenje želučane ovojnice,oštećenje jetri,poremečaj rasta,sterilnost,erektilna disfunkcija,opadanje kose,smrt),tkanina od konoplje,šasija od konoplje čvršća od konvencionalne limene,brodska užad,tlo iscrpljeno pesticidima stabljika konoplje vraća balans,bio dizel,prehrana...jedina korist od zabrane konoplje ima farmaceutska industrija koja nam prodaje lijekove s gore navedenim nuspojavama.vlasti kažu da je konoplja opasna zato što si poslije nje sretan(?????).

VL
DJ
djure1
17:29 27.05.2015.

13.000 Hrvata godišnje umre od posljedica pušenja duhanskih proizvoda. 200.000 ljudi u Europskoj Uniji umre svake godine smrću koju uzrokuje konzumiranje alkohola. Nikada i nigdje u svijetu nitko nije umro zbog korištenja kanabisa (!!).

VL
OK
okus
18:53 27.05.2015.

Legalizacija u med. svrhe. VLADA ne trza.

VL
DJ
djure1
04:05 28.05.2015.

..Sve osim 100% legalizacije je prevara i pljacka naroda..odkud Vama njima ili bilo kome pravo da meni brani da ja sebi posadim 3 stabljike doma..to ispada zlocin al kad kupim od plive u ljekarnoj to je ok...

VL
MA
matejcro
11:51 28.05.2015.

Tko to konzumira, konzumirat ce bez obzira na zakon. Dakle nije bitno je li legalizirana ili nije. Ja sam za to da se marihuana/konoplja lijepo legalizira, pa da privucemo jos turista i punimo proracun. Na opustosenim slavonskim poljima moze se sadit, u coffee shopovima prodavat. Win-win situacija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.