Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokraj karlovca

Htio zamijeniti gumu na autocesti pa poginuo u naletu vozila

prometna (1)
Foto: K. Štedul-Fabac/PIXSELL
1/4
30.06.2011.
u 10:50

U nesreći je poginuo 46-godišnji vozač Mercedesa iz Zagreba, a njegova 38-godišnjaka suputnica je ozlijeđena

Jedna je osoba poginula, a jedna je teško ozlijeđena u stravičnoj prometnoj nesreći koja se jutros dogodila na 41. kilometru autoceste Rijeka – Zagreb u pravcu juga. Neslužbeno doznajemo da je 46-godišnji vozač Mercedesa zagrebačkih registracija stao na lijevom prometnom traku na vijaduktu Drežnik zbog kvara na automobilu. Izišao je, navodno, da bi zamijenio gumu. No, u tom je trenutku na njega i vozilo naišao je Hyundai šibenskih registracija.

Od siline udarca na vjetrobransko staklo nesretni je vozač Mercedesa preletio na suprotni kolnički trak i na mjestu poginuo. Dijelovi razbijenih automobila završili su i ispod vijadukta Drežnik. Druga ozlijeđena osoba je njegova suputnica, 38-godišnja Zagrepčanka koja je u trenutku naleta drugog automobila bila u Mercedesu.

Na mjesto događaja došao je istražni sudac i državni odvjetnik, a očevid je trajao nekoliko sati, zbog čega se otežano vozilo u jednom prometnom traku u oba smjera. Policija će obavijestiti o uzroku nesreće kada utvrdi sve okolnosti.

Komentara 43

Avatar seneka
seneka
11:09 30.06.2011.

Kad voze ko sveti Ilija!

LO
lojtra
11:53 30.06.2011.

Jeli moguće da se netko zaustavio na vijaduktu i to na lijevoj strani? Je li postavio propisnu signalizaciju? \'ajde novinaru, ne dobivaš plaću da bi slušao KAportal!

OB
-obrisani-
12:52 30.06.2011.

pak kam je zverev ti vozac, kaj je ne videv kak of menja gumu-kaj je gljedav avione na nebu?????????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije