Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVSTVO
Povratak na članak

HSU pokreće inicijativu za opoziv Nakića: 'Premijer je instaliran iz farmaceutske industrije'

HSU: Slučajna Vlada povlači poteze koji isključivo idu na štetu građana

Komentari 23

Avatar Idler 3
Idler 3
14:27 25.05.2016.

Ja bi se u načelu složil s nekim od silnih zahtjeva za smjenama, prosvjeda protiv ministara al ajmo pokoje blic pitanje....ak završiš na hitnoj recimo u Italiji (il Avstriji), kolko budeš platil sam jen dan kaj si tam ostal ?! Naravno, odgovor na ovo pitanje ne zna većina "buntovnika", a ja se bi usudil reć i većina u zemlji !!! U isto vrijeme im ne smeta držat predavanje svima i o svem.

VL
GU
gustirna
16:54 25.05.2016.

O svemu i svacemu ce medijj pod klntrolom jugkfasistickih cetnika ih sdp-a samo ne o aferama tih jugofsista....intrnet bruji kako je jugofasista milanovic namjestio 100 miljuna poslova svojoj udbaskoj anketarskoj agenciji IPSOS PULS da im kroji rejting...internet briji kako je jugofasista milanovi namjestio preko jakovine lovo za opg svojoj mafiji...internet bruji kako je jugifasista vrdoljak nemjestao za svoju firmu koja je radila sa hep-om miljunske poslove...ali sve ovo jugofasisticki novinari, koji vole slobodu medija kada lupetaju o karamarku, presucuju stiteci jugofasisticku gamad...

VL
DU
Deleted user
15:39 25.05.2016.

Idler 3: Tamo ne postoji sustav solidarnosti kakav je u Hrvatskoj - bez obzira koilko plaćaš, nemaš veća ni više prava. Plus, izvadiš si EU zdravstvenu iskaznicu pa ne platiš.

VL
PA
Patrizzia
17:31 25.05.2016.

Budalasti iz HSU-a igraju se ,mašu s Molovim dokumentima .Tko je lud u ovim napadima koji se sinhronizirano proizvode i to je demokracija na mafijaški način . Mrzitelji svega što je hrvatsko,i veleizdajnici gonite se u tri pič.mač.

VL
PA
Patrizzia
17:01 25.05.2016.

Potrebni su novi izbori i nova pravila svatko tko hoće u Sabor treba najprije proči psihijatrijsko vještačenje . To ludilo što SDP producira je pre strašno . Te sotone će već dragi Bog onemogućiti.

VL
MI
Mimizo
16:20 25.05.2016.

sad mi je krivo što je hdz 4 godine šutio na zločinačku sdp partiju kriminalnu organizaciju koja nas je zadužila 100 milijardi kuna a imali su gotovo svi ministri na čeli sa bivšim premijerom toliko afera i sukoba interesa a sada vrište uz pomoć udbaških medija na svaki potez vlade ali uzalud vam trud svirači

VL
JS
ja sam gladan
18:09 25.05.2016.

Ovo mi sve sliči na Operu. Propeli se udbokosovskilabradori, svaki dan bi nekog smijenili. Napravili su za četiri godine toliko sranja da ni jedan kolektor to ne može progutati. A ti mladi penzič Hrelja pobrini se sam za stanovanje svoje djece i školovanje. Plati si sam stan u Zagrebu,i na svoj račun otplaćuj kredite koje ti je dobila žena. Srami se, živiš od nas i na našoj muci. Kaj si ti dobroga napravio za Hrvatsku i hrvatski narod sve ove godine koje si proveo u Saboru. Ništa.

VL
OS
osica
17:46 25.05.2016.

Odlka ministra Nakića , kad malo bolje razmislim , " je nož sa dvije ošrice" mada, pozdravljam odluku da na Hitna "rastereti nehitnih slučajeva", npr pacijenata koje mjesec dana boli rame. No, što će biti s onima, kojima je stvarnoarno loše , a ni sami ne znaju procijeniti razinu hitnosti svog stanja, a nemaju 150,00 Kn, pa se boje da će se osramotiti na Hitnoj. ? Da li će nam takvi pacijenti doma umirati i biti na duši ministra Nakića ?

VL
OB
ObrenM
17:59 25.05.2016.

Nakic je strucnjak svijetskog glasa.Informirajte se koliku stetu je ostavio u Zadru kao stecajni upravitelj zadarske bolnice.Vazelinski uhljeb bez imalo strucnog,a kamoli politickog znanja.Bitna je poslusnicka uloga,koju odradjuje bez imalo srama.

VL
MA
Marko1337
22:13 25.05.2016.

van Vrdoljak, bivši ministar gospodarstva u Milanovićevoj vladi priskrbio je bivšoj supruzi Jadranki i povezanim osobama i tvrtkama više od 150 milijuna kuna raznih poslova s Hrvatskom elektroprivredom, koja je u to vrijeme bila pod izravnom ingerencijom HNS-a i njegovih kadrova. ZAŠTO TAKVE STVARI I KRIMINAL PARTIJE NE INTERESIRAJU mostovce ?

VL
YN
yes_no
12:47 26.05.2016.

Kakve veze ima Premijer s ovim. Ovo je Nakićeva nebulozna ideja a svi znamo da nema novca i da zdravstvo grca u dugovima. Samo su proizveli novi pseudo porez a to može i dijete iz OŠ. Hajde i to daa prihvatimo jer nemaju pameti svojom kreativnošću nešto drugo uraditi ali nebulozu s Hitnom da čovjek mora prije odlaska na istu znati je li za nju ili nije besmislena je. Ovoga ministra, kao i onoga mr. razdjelnika 2, Panenića koji nije stavio moratorij na iste treba lansirati iz državnih institucija u nepovrat.

VL
WU
wuggibiba
22:19 25.05.2016.

ja sam za opoziv cijele vlade. Ovo vise nema smisla.

VL
MA
matejcro
09:20 26.05.2016.

Koji ste vi likovi. Samo neke opozive pokrecete. Vasi ministri su se samo i iskljucivo zaduzivali i kupovali socijalni mir. Alo drugovi, nema vise zivota na kredit, nema vise Juge i prodavanja magle! Nema! Dosta vas je vise! Kako bi ja takvima uvalio motiku u ruke pa ma.rs u Slavoniju radit nesto korisno za drustvo, toliko neobradjene zemlje, a toliko neradnika.

VL
DU
Deleted user
18:43 25.05.2016.

Danas su vec dva ministra" frknuli " iz vlade.Sad kad se jave laburisti i narodnjaci jos ce poneki ministar "nastradati".

VL
AM
AMD------------------------
17:31 25.05.2016.

Argument o farmaciji ? o je oje, . uzmite odgovornost za Vase zdravlje kroz ishranu,kretanje. 90%problema cete tim rijesiti ifinanciranje zdravstva ce time isto ozdraviti.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
14:16 25.05.2016.

Konačno da se nešto pokrene protiv Birokrata koji nas guše i pljačkaju. Orešković pomalo izlazi sa politikom birokrata i politikom kapitalista koji nikad neuglednim jer žive na grbači sirotinje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.