Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prozivaju vladajuće

HSS: Kome će nakon povećanja PDV-a na hranu ostati za kruh?

'16.10.2012., Zagreb - Predsjednik Hrvatske seljacke stranke Branko Hrg s duznosnicima HSS-a urucio je u Vladi RH Zahtjev HSS-a s potpisima potpore gradjana Hrvatske Vladi RH da smanji PDV na hranu na
Patrik Macek/PIXSELL
30.11.2012.
u 15:32

Umjesto da rade za ''običnog malog čovjeka'', njihov je jedini način za punjenje proračuna povećanje postojećih i uvođenje novih poreza, smatraju haesesovci koji su prije donošenja dodatnog poreza apelirali da se PDV na hranu smanji na 10%

Vlada RH i svi socijaldemokrati koji sjede u Saboru nemaju sluha za hrvatske građane, zaključio je HSS nakon što je Sabor potvrdio dodatno uvođenje PDV-a na kruh i mlijeko od 5%.

Umjesto da rade za ''običnog malog čovjeka'', njihov je jedini način za punjenje proračuna povećanje postojećih i uvođenje novih poreza, smatraju haesesovci koji ističu da su prije donošenja dodatnog poreza apelirali da se PDV na hranu smanji na 10%, no njihov prijedlog nije usvojen.

– Zna li Vlada da je ovim potezom uzela i zadnju koricu crnog kruha građanima iz usta? Tko je do sada imao za luksuzan život, imat će i dalje, a ostali pitanje hoće li uspjeti prehraniti sebe i svoju djecu – pitaju se članovi HSS-a.

>>Hrg: Vlast odlično prazni džepove građana i uništava selo

Ključne riječi

Komentara 2

YO
yocko
17:46 30.11.2012.

E moj HSSovci kolikim ste vi ljudima uzeli kruh iz usta, pa nikom ništa,pogotovo iz gradske kase u KŽ, kad če to biti vračeno??

OB
-obrisani-
09:52 01.12.2012.

Svi vi spadate uz one koji oduzimaju aništa ne daju. Slabi su i neučinkoviti vaši uspjesi dosadašnji i sadašnji. Odabrali ste način kako doći u javnost, umjesto da ste o tome prije razmišljali kada ste podržavali i radili sve ono što su bivši ostvarivali. Zar nije bilo sirotinje, odbačenih, siromašnih, dok ste se vi bogatili. Što niste spriječavali privatizacije, kupnje za 1 kunu, ne dozvolili izlaske sa gladnim obiteljima bez zarađenih primanja! Sve što su ovi , kao i prethodnici, vi i ostali lagali , lagati će se i nadalje. Možda želite poslije smijene vi doći i nametnuti nove harače. Dotjerani ste za ovo poziranje, te vam sirotinja sigurno neće prići. Svi ste zaista isti. Borite se za svoja materijalna bogatstva, koja će te ostaviti jednoga dana i biti zaboravljeni kao vaši prethodnici. Uspijte u spriječavanju harača sa pametnim rješenjima, sa mogućnošću oduzimanja ratnim profiterima tijeko ovih 20 godina. Tada se nasmiješite fotoreporterima, koji će nešto pohvalno napisati. Do tada ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije