Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
referendum

HSP: Ovo je politički poraz najviših hrvatskih dužnosnika

'26.10.2011., Zagreb - Suceljavanje politickih stranaka u organizaciji Vecernjeg lista i Media servisa. Daniel Srb. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
23.01.2012.
u 12:48

Samo 28 posto birača dalo je potporu ulasku, to je poruka hrvatskom državnom vrhu, smatraju pravaši.

– Stranka smo koja poštuje volju naroda, ali referendum o ulasku Hrvatske u EU nije legitiman jer na njega nije izišlo više od 50 posto upisanih birača – poručio je u Osijeku predsjednik HSP-a Daniel Srb. Dodao je, također, da se nemamo razloga radovati jer nas očekuju teški trenuci.

– Možemo samo zamisliti što će se dogoditi kada se hrvatski pretpristupni ugovor nađe u slovenskom parlamentu – rekao je prvi pravaš.

U HSP-u smatraju da je samo 28 posto upisanih hrvatskih građana koji su dali potporu za ulazak u EU poruka hrvatskom državnom vrhu.

– Ako je njihove preporuke podržalo samo toliko birača, onda su najviši hrvatski dužnosnici doživjeli veliki politički poraz – poručio je Srb.

Ključne riječi

Komentara 67

IV
ivanhorvat2001
14:18 23.01.2012.

covjek je unistio pravastvo i marginalizirao svoju stranku. ne znam zasto mu se uopce daje prostor u medijima? pa uopce nije ni u saboru.

OB
-obrisani-
13:47 23.01.2012.

CIMBENIK koliko mogu zakljuciti ti si Josipa Pekovica igrac ja i ti smo na suprotnim stranama !!

MI
mirogojska
13:13 23.01.2012.

like

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije