Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija pravaša
Povratak na članak

HSP: Nove cijene cestarina i jeftini ENC vode otpuštanju radnika

Vlada ovako ne želi poskupiti korištenje autoceste nego otpustiti 70% zaposlenih u HAC-u

Komentari 6

UK
Ugo Kajvez
14:02 25.05.2012.

Hvala SDP/HDZ što ste izgradili mrežu autocesta po hrvatskoj za dobrobit zapadne europe dok mi hrvati koristimo obične ceste ............

VL
LI
linalena
14:26 25.05.2012.

Korištenje napredne tehnologije dovodi do smanjenja broja zaposlenih. To je točno. Pitam gospodina Srba , treba li onda i pobacati sva računala i vratiti se na \"ručna knjiženja\" , svakako bi onda trebalo u svakoj administraciji batem 50% službenika više. Ili još bolje, da kupujemo brašno, šećer, sol i ostalo na kilograme i grame, pa da zaposlimo što više ljudi da nam to važu? Tehnologija napreduje , treba se okrenuti novom i ići ukorak s vremenom.

VL
OB
-obrisani-
17:10 25.05.2012.

dali je moguće biti ovako blesav ko ovaj Srb ???. . ja sam mislio da nije...ali evo..ON me razuvjerio....

VL
Avatar comparator
comparator
19:29 26.05.2012.

Neoliberalno! Izraz koji se odjednom koristi lijevo i desno a za sve nema isto značenje. Niti je sistem neoliberalan niti je liberalan. zapravo je sistem uzurpatorski monopolan ili državno okupiran.

VL
Avatar comparator
comparator
19:31 26.05.2012.

Što se tiće zapolenih na naplati zaista nebi trebao biti problem jer mogu raditi na održavanju cesta koje nikad neće izgubiti na potražnji zaposlenih.

VL
Avatar madcap
madcap
20:29 26.05.2012.

Kako li je samo on pametan! Kako smo samo mogli propustiti ovako sposobnu stranku izabrati u Sabor? Kakva neprocjenjiva šteta, kakav gubitak za čovječanstvo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.