Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napao suprugu

HSP izbacio Keleminca s izbornih lista. "Ne toleriramo nasilje"

'30.05.2010., Koprivnica, Hrvatska - Drazen Keleminec, predsjednik stranke Hrvatski pravasi hrvatski pravaski pokret. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
24.10.2011.
u 13:48

Predsjedništvo HSP-a jednoglasno je zaključilo da Keleminec neće biti nositelj zajedničke izborne liste HSP-a i pravaških stranaka u 2. izbornoj jedinici.

Hrvatska stranka prava odlučila je da Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone stranke prava s kojom HSP koalira, neće biti nositelj liste.

– S obzirom na to da smo javno upozoreni da je gospodin Dražen Keleminec prije nekoliko godina fizički napao vlastitu suprugu u redakciji jednih dnevnih novina te da je slučaj istraživala i policija, predsjedništvo Hrvatske stranke prava jednoglasno je zaključilo da gospodin Keleminec neće biti nositelj zajedničke izborne liste HSP-a i pravaških stranaka u 2. izbornoj jedinici – piše u priopćenju.

Iz HSP-a ističu da nisu znali za ovaj slučaj obiteljskog nasilja te da su stranka koja ima nultu stopu tolerancije prema obiteljskim nasilnicima i prema nasilnicima uopće. Poručili su da na svojim listama neće imati osumnjičene za obiteljsko nasilje pa ni onda kada takve optužbe nisu dokazane.

– Tražimo isti pristup od svih sudionika na predstojećim izborima u Hrvatskoj – dodali su.

Komentara 29

LI
linalena
14:19 24.10.2011.

Pa , moram priznati da je ovo dobro. Veliki plus za HSP.

KU
kukuriku
14:21 24.10.2011.

..pa svakome \"pukne-film\", pogotovo ako dela za VL.....-:))

OB
-obrisani-
20:15 24.10.2011.

Sad bi i HNS trebao skinuti s liste Čačića koji je ubio dvoje ljudi u Mađarskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije