Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez potpisa

HSLS iz centra plakatima puca lijevo i desno

\'hsls_teaser_400x300_izmjena\'
04.11.2011.
u 19:26

– Navodno su se iz Digitela žalili Europlakatu. Možda ih pogađaju poruke – kaže Darinko Kosor. U Digitelu opovrgavaju njegove riječi

Iza plakata sa sloganima "Ukinut ćemo poduzetništvo i obrtništvo!", "Radnim akcijama do hidroelektrana" i "Do 2013. svi ćemo raditi u državnoj upravi i županijama" – stoji HSLS. Stranka centra provokativnim je porukama na "teaserima" i ljevici i desnici poručila što misli o njihovoj politici, a krenula je i priča da je Digitel, agencija koja radi HDZ-ovu kampanju, prosvjedovala zbog plakata.

– Navodno su se iz Digitela žalili Europlakatu. Možda ih pogađaju poruke, mene recimo pogađaju poruke da je u Hrvatskoj sve "med i mlijeko", da je sve sjajno! – komentirao je Darinko Kosor, čelnik HSLS-a, potvrdivši da su nepotpisani "teaseri" njihovi.

Iz Digitela s gnušanjem opovrgavaju bilo kakvu intervenciju u vezi s plakatima, kao i glasine da je direktorica agencije Digitel komunikacije Jasna Hrvić-Smolec intervenirala kod Europlakata.

– To je nečija izmišljotina, vjerojatno tako žele popularizirati svoje plakate – kažu u Digitelu. Ni Državno izborno povjerenstvo ne nalazi ništa sporno. No njihovo objašnjenje nema veze sa sadržajem ili izgledom "teasera", već činjenicom da nisu nadležni za aktivnosti stranaka prije službenog početka kampanje.

Komentara 41

Avatar madcap
madcap
19:30 04.11.2011.

Ma hajde moj Darinko. Dosta nas je HSLS zamajavao. Uvijek žestoki prema svakome, a onda stalno u vlasti. Nećemo nove Đurđe i Čehoke. Ćao.

DU
Deleted user
19:34 04.11.2011.

sve je OK sa HSSL-om, ali kaj im treba Budiša, to valjda ni njemu nije jasno...

Avatar flegmatik
flegmatik
19:28 04.11.2011.

Budisa, liberal iz Drnisa. Oksimoron!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije