Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi problemi

Hrvoju Petraču u petak hitno operirali žuč na Sv. Duhu

'unutrasnja....zagreb...29.09.2006. zupnijski sud - slucaj zagorac/ hrvoje petrac snimio: marko lukunic'
'lukunic marko'
07.05.2011.
u 20:35

Hrvoje Petrač služi zatvorsku kaznu zbog otmice sina generala Zagorca u poluotvorenom odjelu zatvora u Vukomercu

Hrvoje Petrač, jedan od najpoznatijih stanara hrvatskih zatvora, u petak je u zagrebačkoj bolnici Sv. Duh hitno operiran nakon još jednog od napada žučnih kamenaca. Dobro se oporavlja, bolničku sobu čuvaju pravosudni policajci, no još se ne zna kad će izići iz bolnice.

Petrač je na Sv. Duh prevezen iz poluotvorenog odjela zatvora u Vukomercu u koji je u ožujku ove godine, nakon što je izdržao pet i pol od ukupno sedam i pol godina dosuđene kazne zatvora zbog otmice sina generala Zagorca i iznude, bio premješten iz zatvora u Bjelovaru.

Lani i početkom ove godine boravio je u Varaždinskim i Daruvarskim toplicama na rehabilitaciji zbog oštećenja kralježnice, a po dolasku u Vukomerec, premda u blaže uvjete izdržavanja kazne, počele su njegove tegobe sa žučnim kamencima. U dva navrata, prije posljednjeg napada i hitne operacije, u Vukomerec mu je zbog jakih bolova dolazila Hitna pomoć.

Ključne riječi

Komentara 17

DM
dr_max
07:02 08.05.2011.

Jadnik, a da je kerpucnuo ucinio bi nam veliku uslugu, nebi mu vise morali placati stan i hranu i onda bi se isplatilo o njemu pisati!

CH
chemica
21:37 07.05.2011.

Otmeš čovjeka pa si u zatvoru \"poluotvorenog\" tipa? U SAD-u ti je nagrada doživotna robija, a ovdje si ko na ljetovanju. Bilo bi još smješnije da smo uspjeli ući u EU. To bi bio dokaz da primaju ama baš svaku šušu.

FR
Freeman
20:52 07.05.2011.

Zašto više popularizirate toga mafijaškoga kuma ?! Koga on uopće zanima ? Neka se njime bave USKOK i policija. Ne pravite supermena od njega ! Jer djeca izvlače sasvim pogrešne zaključke !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije