Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinuti zbog oporezivanja

Hrvatski gastarbajteri nervozno zovu i pitaju što da rade: ’Traže porez za šest godina! Odakle mi 217.000 kuna?’

14.02.2022.
u 09:53

U Poreznoj upravi kažu da je uočeno da određeni broj građana nije ispunio svoju obvezu i prijavio inozemne primitke

Komentara 192

ST
stefj
10:16 14.02.2022.

Tako je, treba radnike otjerati do kraja, da prekinu sve veze s Hrvatskom. Nema tu sreće, osim za aktiviste i uhljebe... Brzo ćemo mi ispod 3 mil. stanovnika, nema nam pomoći. No, niti to neće biti upozorenje uhljebima, očito i dalje misle da novci padaju s neba i da stvarno zarađuju svoju plaću. Ovi potezi samo dokazuju da svaka kuna za uhljeba nema cijene, makar time zatvorili 10-tak poduzeća, makar time otjerali još koji autobus radnih i sposobnih van...

EK
ekoeko11
10:43 14.02.2022.

Počelo prikupljanje sredstava za najavljeno uvođenje 13. plaće javnim službenicima, vladajućima i ostalima "s one strane šanka", kolokvijalno nazvani uhljebima...neka, neka, dobar rad i izvrsne Vladine rezultate treba nagraditi 13. plaćom.

ST
stefj
10:34 14.02.2022.

Imamo HDZ na vlasti, nije dobro, imali smo SDP (s ekipom), bila je to najgora vlada ikada, imamo Možemo u Zagrebu, to je katastrofa epskih razmjera... Ne vidim što čovjek može očekivati u Hrvatskoj, zašto bi uopće ostao ovdje. Uhljebi i aktivisti kolo vode, radni ljudi, struka i sposobni šikanirani su na svakom koraku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?