Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bespovratna pomoć
Povratak na članak

Hrvatski projekti na listi CEF-a vrijede oko milijardu eura

Uz LNG i HOSP potporu je zasad dobio i Plinacro, i to 7 milijuna eura za pripremu plinovoda vrijednih 430 milijuna eura

Komentari 2

DU
Deleted user
22:11 19.02.2017.

A ja sam mislio da ovaj portal čitaju i u srbiji?? zanimljivo ništa o Kolindi od jugoslovena i orjune??? čudno, tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttt.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:19 20.02.2017.

sve je to jako lijepo i fino izgleda. al da čujem tko će dati ostatak od 70% novaca, tj. 700 mil eura? privatni partner? pa tko je taj tajanstveni čovjek, sa novcem? amerikanac zasigurno nije, on neće investirati u ovo.ovo. nijemac također. možda rus? njemu je jeftiniji, a i kupcima, plin iz cijevi. ah taj južni tok, kolko će nam faliti. al biti ćemo sa lng terminalom energetski neovisniji. tamo će moći pristajati i bilo koji brodovi sa plinom, katarski, američki, pa eto i ruski. to što ćemo za taj plin davati 30% više novaca, nije problem. neovisnost nema cijenu koju se ne može platiti. profit je ionako uvijek u privatnom džepu. konekcija baltik-jadran... lijepa fora uzeti pare. ajd da čujem tko to može konkurirati ruskom plinu iz plinovoda?! zar u konačnici ne bi trebalo jedino važno biti cijena robe? i kad su to rusi nekog ucjenjivali plinom? zašto njemačka nikad nije sa rusima imala problema u vezi plina? zašto austrija, mađarska, nitko osim ukrajine, nema problema sa rusima po pitanju nafte i plina? možda zato što plaćaju uredno, na vrijeme, svoje obveze, za razliku od ukrajine? i kakva ti je to neovisnost kad za sve moraš pitati i tražiti dozvolu od unije, amerike prije toga...? i da cijena proizvoda, tj. robe, je znatno viša nego od drugog ponuditelja...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.