Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EK upozorava vladu
Povratak na članak

Hrvatski javni dug do 2017. bit će 93% BDP-a!

Apel: Smanjiti troškove države, uvesti porez na nekretnine

Komentari 10

NE
nemanatrag
10:44 22.01.2016.

"Hrvatski javni dug do 2017. bit će 93% BDP-a!" ma ne brini prika spastit će nas bosanci i ercegovci u vladi! Zaokružiće ga na 100%.....

VL
EU
eurobanana
09:28 22.01.2016.

Procitao sam ovo i gadi mi se ...Umjesto smanjite poreze da privucete investitore,,,povecajte zaposlenost i zarade ,,,smanjite ne efiktivnu birokratiju ,,,,,,smanjiti penzionere sa 1,1 miljun,330 000 birokrata na 700 000 zaposlenih da bude omjer neproduktive 1 ..na 2 zaposlena u u realnom sektoru.........uvesti bankama i crkvi porez a male ljude osloboditi poreza ili ga rasteretit.....................i evo preporoda Hrvatske

VL
PA
papučica
10:48 22.01.2016.

Javni mediji su se počeli baviti vođenjem države, a ne da istinito i pravovremeno prikazuju činjenice. Oni bi rezanje troškova , ali pod uvjetima da se njima i dalje subvenicionira nekakva javna riječ našim novcima, koji bi oni uzeli ionakoko osiromašenim hrvatskim građanima uvođenjem poreza na nekretine i drugih nameta (sutraće možda tražiti doprinos za javne medije). Koliko daleko idu govori i činjenica da su pokušali sastaviti i vladu RH, naravno uz veliki broj onih starih ministara koji su ih financijski injektirali.

VL
TO
tolitol
10:47 22.01.2016.

Kako je moguće da javni i vanjski dug prebrzo raste kad "Hrvatska raste"? Zar je moguće da se u našim novinama odjedanput može iščitati da nam vlada velikog vođe u naslijeđe ostavlja zemlju koja bi vrlo vjerojatno mogla uskoro bankrotirati? Gdje je Grčić da nam organizira konferenciju za novinare da nas malo umiri?

VL
SU
Superhero
11:20 22.01.2016.

tesko se moze u trenutnoj situaciji smanjiti porez - treba stvari analizirati.. godisnje gubimo tisuce i tisuce mladih koji, umjesto da ovdje rade i placaju porez, studiraju u HR a onda idu trbuhom za kruhom u inozemstvo. A penzionera je sve vise. Inace, osim turizma i nesto servisa, nasa ekonomija ne proizvodi dosta bogastva da drzava minuse pokriva. Nazalost, tako je to. Nego treba uvesti prvo ogromne kontrole na drzavnu potrosnju.. previse para se baca na auta i ostale gluposti umjesto na ulaganje i stvaranje novih radnih mjesta. Ne zaboravimo, Italija i Japan imaju dug od 130%BDP (IT) i 205% (JAP) ali su obe zemlje u G7. Prema tome dug, ako je pod kontrolom, nije toliki problem.

VL
EU
eurobanana
09:36 22.01.2016.

Zasto onda EU nedaje da se konacno uvede EU PDV,,najvece poreze imamo na svijetu ..i medju siromasnjim zemljama u svijetu pripadamo...........vidjeli smo kako je Poljska uspljela,smanjila je poreze -prireze i imaju rast preko 8 % vec 10 godina ---krizu nisu niti osjetili...Bankama Poljaci uvode porez i evo im 1,1 miljardi novoga novca

VL
MA
marinbarin
19:22 28.01.2016.

Za nevjerovati! Evropska komisija ne vjeruje Lalovcu! Pa zar oni ne znaju da je on SDP-ovac? Oni nikad ne lazu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.