Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hrvatski Dr. Strangelove ili kako sam naučio ne brinuti se i zavolio virus!

koronavirus u svijetu
Reuters/PIXSELL
30.12.2021. u 07:52

Što je trebalo Miru Bulju da proglasi Slobodni Grad Sinj te uputi poziv urbi et orbi svima, da na spektakularnom koncertu tu dočekaju 2022.? Čak i Zoran Milanović popušta, kaže da se na Pantovčaku već provode mjere. Ta, on je ionako već predsjednik vascijele RH, pa što bi njemu još trebala i nekakva Republika Pantovčak. Tako nam još manje treba nekakva SAO Cetinska Krajina.

Komentara 7

LO
lonicera
08:06 30.12.2021.

Mala je vjerojatnost da se osoba zarazi na otvorenom prostoru. COVID-19 se većinom prenosi u zatvorenim prostorima. Tešku kliničku sliku većinom imaju osobe starije od 50 g, s povećanim krvnim tlakom, sa šećernom bolesti, pretile osobe, asmatičari. Za te osobee je od osobite važnosti cijepljenje. Mlade i zdrave osobe u pravilu imaju blagu kliničku sliku.

LA
laganela
14:57 30.12.2021.

Neka slavi tko hoće, tko se boji ili je zabrinut, ne mora. Kod mene u kvartu svakog petka i subote navečer natiskane stotine ljudi u lokalnom noćnom klubu, muzika trešti, i nikom ništa. Zato je licemjerno optuživati jedan grad, jednog gradonačelnika zbog jednog dočeka na otvorenom koji će biti 30 puta manje okupljanje od utakmice Hajduka i Osijeka prije koji dan...

UD
Udbaš
06:30 31.12.2021.

Kakvo etičko samoubojstvo, kakva Hrskava samokastracija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije