Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znakovito ime franjo
Povratak na članak

Hrvatski biskupi uvjereni – papa će biti veliki obnovitelj Crkve

Odabirom imena Franjo novi papa poručuje da želi biti sredstvo Duha Svetog u obnovi

Komentari 4

OB
-obrisani-
18:52 15.03.2013.

papa je revizionistički vođa sekte u propadanju

VL
OB
-obrisani-
19:32 15.03.2013.

Ode crkva nizbrdo s ovim talentom, hahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar commentator
commentator
22:20 15.03.2013.

"Znakovito ime Franjo..." šta onda reći za galeba koji se spustio na dimnjak? Jeli netko zna da je Sv.Franjo propovjedao pticama? Ako je munju na kupoli Sv. Petra, na dan objave o povlačenju prošlog pape, netko mogao tumačiti kao slučajnost,st, evo mu ovdje još jedna "slučajnost." Kažu neki da je sve "slučajno," pa tako i život. Veliki su to "vjernici" u slučajnst.

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
23:32 15.03.2013.

Koliko mora da je Bozanić nesiguran u sebe i u ono što vjeruje kad sigurnost traži u jednom papi koji ni sam ne želi da vjernici oko njega grade kult vođe.... sukladno duhu Evanđelja...."I ne dajte da vas vođama zovu jer jedan je vaš vođa - Krist." Takvi svugdje traže nekakvu sigurnost....u dogmama, cerimonijama, tradiciji, običajima, institucijama....i kad bi se sve to raspalo pitanje je da li bi i dalje vjerovali u ono u što su govorili da vjeruju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.