Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIHVAĆANJE KRITIKA

Hrvatska turistička zajednica povukla obje tužbe protiv blogera

Poznati Bloger Paul Bradbury, porijeklom Irac koji od 2002. živi u Hrvatskoj,  pokrenuo je kampanju Virtualna Hrvatska
03.03.2023.
u 17:02

Blogera Paula Bradburyja iz Zagreba HTZ je tužio jer je brend "Croatia Full of Life" izmijenio u "Croatia Full of uhljebs". Sada su povukli obje tužbe i prema presudi moraju mu isplatiti ukupno 3307 eura

Hrvatska turistička zajednica povukla je obje tužbe protiv blogera Paula Bradburyja iz Zagreba na Općinskom građanskom sudu. HTZ mu, prema drugoj presudi koju je jučer objavio na Facebooku, mora platiti 1527 eura sudskih troškova. U prvom slučaju radilo se o 1780 eura. Bradbury je pokretač portala Total Croatia News, na kojem na engleskom piše o hrvatskom turizmu. HTZ ga je tužio jer je brend "Croatia Full of Life" izmijenio u "Croatia Full of uhljebs" te zbog kritika. Bradbury je rodom iz Manchestera, a u Hrvatskoj živi dvadesetak godina.

VIDEO: Niko Kranjčar o Cici: 'Naravno da ti je teško kad ti je tata izbornik'

Komentara 3

MI
Mikis
19:43 03.03.2023.

covjek je na mjestu i nakon druzenja sa hrv. administracijom postao pravi Hrvat. to sto zivi ovdje i ima hrv. familiju vec 20godina nikom nije vazno. sta bi i mene htz tuzio da ih slobodno šibam istinom na youtube-u...ne bi. znaci shvatili da diskriminiraju i da doticni je u biti 20godina reklamiro Hr. u htz-u brzo potrebne otkazicine bez otpremnina i uaposljavanja novih uhljeba

DU
Deleted user
18:43 03.03.2023.

Nisu svi uhljebi

MP
medijska_poropaganda1
17:42 03.03.2023.

Croatia Full of uhljebs čovjek sve skužio, puna uhljeba, ali neradničkih, ajde da bar rade svoj posao. Plus ako nemaš člansku iskaznicu i nisi rektalni alpinist ti si nitko i ništa u hrvatskoj, nitko te ne j..možeš crknuti na cesti ako ne daš lovu mito.. Ameri uopće ne žele ulagati ovdje ima izreka sve osim hrvatske u poslovnim krugovima, samo naivci ulažu ovdje novce i onda proklinju dan kad su uložili..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije