Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvatska treba premijera, a ne Don Quijotea

Iole racionalan političar prestao bi voditi uzaludne bitke i na vlastitom porazu afirmirao bi neovisnost i proeuropska stajališta hrvatskog sudstva.

Komentari 10

Avatar zatvaraju mi oči
zatvaraju mi oči
13:02 22.04.2014.

Ne bih premijeru Milanoviću dao titulu Don Quijote. S obzirom na stvarnost u kojoj je današnja hrvatska vlast sluga stranih moćnika - poput Sorosa - Don Quijote su ti moćni stranci a premijer Milanović je tek njihov Sancho Panza zbog čega je hrvatski najveći gubitnik jer Sancho umjesto na magarcu jaši na leđima hrvatskog naroda.

VL
DU
Deleted user
13:25 22.04.2014.

Valjda je trebalo pisati: Hrvatska treba premijer a ne idiota!

VL
Avatar Carrera
Carrera
14:40 22.04.2014.

zoki je najgori hrvatski premijer ikad...i jedini koji nas sramoti gdje god ode!

VL
DU
Deleted user
15:50 22.04.2014.

koliko je jadan najbolje govori da ga se i skloni mu englezi odriču jer vide da je to propala priča.

VL
RJ
ribolovac Jura
21:32 22.04.2014.

osobno imam osjećaj da se radi o kloniranom "cezaru". Zašto? Pa zar treba objašnjavati. Ali recimo samo da je onaj palio, a ovaj je toliko narcisoidan da nevidi koliko uništava sve oko sebe.

VL
NA
Nadalinaaa
15:20 22.04.2014.

Naš Don Quijote juriša na demokraciju, i to oružjem propalog komunističkog režima. Bistri vitez od Hrvatske umislio je da je totalitarni režim još živ jer su njegovi operativci i ideolozi ostali neokrznuti i u sedlu vlasti. No, demokratsko okruženje kojimm danas jašu, sasvim je nepoznat teren kumrovečkim sljednicima. Zato je uloga u kojoj se našao siroti Milanović postala komično-nakazna groteska.

VL
ZS
zspanco
19:04 22.04.2014.

Toliko mi se sviđa Milanović da bi mu se najrađe posrao na posao koji radi.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
14:11 22.04.2014.

Jedva cekam da nam vrate HDZ, pa da vidite azdaja, morskih vila i vjetrenjaca. Delirijum je zagarantiran, a ako jos udju u koaliciju sa raznim Glavasima, Ruzama i Kujundzicima,....hahhaaa,...ima da bude bunga-bunga duz cijele zemlje.

VL
DE
delnice22
13:34 22.04.2014.

Mozda marinko nezna,ali hrvatska ima premijera kojeg je izabrao narod.Mozda bi on zelio senadera,ili vasu falsifikatora ili spijuncinu kremenka koji ce tek sada imati niz afera u kojima je mafija potplacivala policiju za njegova madata.A sve je islo preko njegove kume selme i zene enise.Vi iz VL ste dojadili svojim glupostima.

VL
KI
Kissinger
12:16 22.04.2014.

jurasiću,pusti javnost-govori i piši u svoje ime.kratko i jasno-po meni starom intelektualcu(68 godfina) nisi u pravu.znam da si plaćen da plasiraš takve vijesti,i kako vi mislite(mediji) usmjeravate javno mišljenje.radio sam u grafičkoj firmi 30 godina (podržavljena,privatizirana-oprema prodana,nekretnine prodane 1998)i sad hoćeš reći da je za sve te ludosti kriv MILANOVIĆ - dijete moje,malo sutra !!!!.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.