Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hrvatska se vlada plaši svega pa i referenduma

I hrvatska vlada se plaši i „referedumizma". Odustaje od outsourcinga, koji postoji u cijeloj Europi, odustaje od monetizacije autocesta, koja postoji u Europi, odustaje od svake reforme.

Komentari 7

NA
Nadalinaaa
13:00 23.11.2014.

Ne plaši se naša Vlada baš svega. Nisu se plašili ni moćne EU kad su pod svaku cijenu htjeli zaštiti udbaške zločince od ruke pravde.

VL
BA
babanko
12:57 23.11.2014.

Vlada ne odustaje od monetizacije cesta.. kad bi se pitalo vladu..monetizirali bi RH u kompletu u svojim granicama.. Na njihovu zalost postoji inicjativa da NAROD odluči ..a vrlo vjerojatno će ta odluka bite da se ceste NE MONETIZIRAJU..nažalost ova šaka jada sa markova trga ne kuži da moraju biti ponizne sluge naroda..oni se ponasaju potpuno suprotno.

VL
DU
Deleted user
12:53 23.11.2014.

kad covjek nezna onda se plasi...

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
18:54 23.11.2014.

...ne znači da je nešto dobro samim time što postoji...

VL
GU
General_U
12:28 23.11.2014.

neka odustanu od vlasti hrvatskoj će krenuti bolje gore ne može

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
13:48 23.11.2014.

... cenzurira se svaka vijest... ne znamo koliko kolona je bilo... donček prodaje i čeka proviziju... zmajček popunjava prazne poslovne prostore posrnulih građevinara... imamo stalni gospodarski "nerast"... maraska ne može doći do izražaja od drugih zvijezda... onaj uređuje sobe... cims održan... 2 stručnjaka i 5 dužnosnika... povjerenstvo za sukobe interesa se nikada nije očitovalo... novinarka nestala... zoki to sve podržava... a miki zbog svega toga završi u buksi... da... sve je tako dobro... da sve to treba ponoviti...

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
17:53 23.11.2014.

da bi reforme proveo netko kao Matteo Renzi i narod treba biti spreman za to...hrvatska vlada se plaši, jer vidi da se i narod plaši reformi...kad je Renzi došao na vlast, močvara je već bila uzburkana i prelila je čašu, a u Hr je tiha močvara i nikoga u narodu nije briga za reforme i da se nešto pokrene...naprotiv, dojam je da se demokratsko sudjelovanje u referendumima koristi da se Hr unazadi, a ne unaprijedi...demokracija je dvosjekli mač

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.