Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija iz srbije

“Hrvatska policija znala je da se Kalinić i Simović kriju u RH!”

bomba
Arhiva VL
09.06.2010.
u 00:53

Simović se povezao s najjačim hrvatskim mafijaškim skupinama koje ga štite.

Direktor srbijanske policije Milorad Veljović sinoć je za B92 u vezi s ranjavanjem i uhićenjem Sretka Kalinića u Zagrebu rekao kako je moguće da je to povezano s nedavnim ubojstvom Cvetka Simića i da nije siguran kako se to ne tiče i klana Darka Šarića. Dodao je da će biti još uhićenja. Dodao je i da su postojala operativna saznanja da se Kalinić i Miloš Simović nalaze na hrvatskom teritoriju, ali o detaljima nije htio govoriti.

>>Zagreb: U Kalinića pucao jedan od ubojica premijera Z. Đinđića 

Također za B92, Miljko Radisavljević, specijalni tužitelj za borbu protiv organiziranog kriminala u Srbiji, naveo je da će Srbija tražiti Kalinićevo izručenje. Inače, još u travnju srbijanski Press online objavio je informaciju, potvrđenu iz visokih srbijanskih policijskih izvora, da se Simović skriva u Zagrebu te da ga je tu posjećivala i supruga i to preko BiH, kako bi zamela trag. Tvrdili su da se i on često iz Hrvatske prebacuje u BiH i druge države.

Prema tadašnjim operativnim podacima srpskih tajnih službi i policije, kako je pisao Press, Simović je u Hrvatskoj ostvario dobre veze sa tamošnjim podzemljem, “a povremeno se susretao s još dva zemunca - Ninoslavom Konstantinovićem i Sretkom Kalinićem, koji rade za mafiju s juga Italije”.

Tvrdili su i da hrvatska policija ima podatke da se Simović povezao s najjačim hrvatskim mafijaškim skupinama koje ga štite. To im je rečeno za istrage slučaja Pukanić i jarunskog leša.

Komentara 13

OB
-obrisani-
01:43 09.06.2010.

“Hrvatska policija znala je da se Kalinić i Simović kriju u RH!” Ako je to istina onda pod hitno treba smjeniti čitav vrh MUP-a i \"tajnih službi\" !

DU
Deleted user
23:25 09.06.2010.

U Hrvatskoj se veli SKRIVATI SE a ne KRITI SE ... dakle ... DA SE SKRIVAJU U HRVATSKOJ !!!

DU
Deleted user
09:58 09.06.2010.

Moje skromno mišljenje je da policija \"nije znala\" jer njihovo nije da znaju nego da ne znaju. Političari određuju što treba znati a što ne i to je najžalosnije u ovoj državi. Politika kadrovira politički podobne ( iz kojeg li mi je ovo samo sustava poznato? - valjda ne iz komunizma?- i to gle , najveći borci protiv komunjara to tako rade ) koji će plesati kako ona kaže, a ne kako struka, pravda i poštenje kažu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije