Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedovoljna četvorka
Povratak na članak

Hrvatska opet pala na testu percepcije korupcije

S obzirom na to da se smatra da tek u zemljama s ocjenom 5 i višom korupcija ne ugrožava razvoj gospodarstva i društva u cjelini, zaključuje se da Hrvatska opet nije prošla na testu

Komentari 12

VU
vucko
12:49 01.12.2011.

Hrvatska ce kad tad morati promjeniti hrvatski izborni zakon t.j. da gradjani biralu licnosti a ne po listama i strankama.

VL
DE
derin
12:54 01.12.2011.

Stari komunisti, nastavlja europarlamentarac Farage, još u Hrvatskoj drže sve pozicije moći i \"postat će osobno jako imućni ako se Hrvatska pridruži Uniji\". Što je još važnije, ocjenjuje Farage, nema slobodnih medija u Hrvatskoj, nema nacionalne debate o ulasku uu EU te je čak ponuđeno 10.000 kuna nagrade onome koji pronađe članak u hrvatskom tisku o tome kako bi bilo loše pristupiti Europskoj uniji. KUKURIKU!!!

VL
CH
chemica
13:09 01.12.2011.

Zemlja u kojoj je čak i pravosuđe korumpirano teško može biti nekorumpirana. Ovom prilikom bih podsjetio \"komoru sudskih vještaka\" ( ne smijem staviti puni naziv jer bi se naša pravosudna mafija uvrijedila pa bi me još i tužili) kako bi bilo uistinu lijepo da mi nakon godine dana po mojoj prijavi napokon odgovore da li je njihov sudski vještak samo nesposoban ili je vrlo vjerojatno korumpiran kako tvrdi struka. Evo, u takvoj \"državi\" živimo. Taj \"veliki\" Transparency nije ni odgovorio na moj E-mail da mi bar savjetuju što učiniti, Ministarstvo pravosuđa se proglasilo \"nenadležnim\", nazovi komora zavlači, a sudski vještak kojem bi prije bilo mjesto u Remetincu i dalje ubire plave koverte. Sud ga i dalje nesmetano angažira usprkos svim prijavama i više nego očiglednoj \"nesposobnosti\". Stavi mu soli na rep. U lijepoj njihovoj \"nekorumpiranoj\".

VL
NO
normalac
14:29 01.12.2011.

Nažalost, naša Hrvatska je jako korumpirana jer tako žele političke \"elite\". To odgovara elitama jer tako zapošljavaju svoje pa ne progone one bivše. Korupcija je raširena po institucijama, a službe koje bi to trebale rješavati su zapravo najkorumpiranije (inspekcijske službe).Jvana je tajna korumpranost inspektora, liječnika i ostalih.Treba mijenjati mentalitet ljudi jer su navikli živjeti s korupcijom. Nažalost, mlađe generacije se nadaju da će preko korupcije dćo do položaja. Začaran krug sve dok ga normalni politčari ne presjeku.

VL
K1
k1milica
14:35 01.12.2011.

ma ne sanader je sam krao, a nitko drugi nije nista vidio iz HDZSDP .....

VL
BI
boli istina
15:02 01.12.2011.

Stvarno da covjek ne povjeruje da je ovo istina. Mi i Crnogorci rame uz rame \"junak do junaka\".Nema kod njih korupcije jer je Milo to sredio sa nasim bivsim(da ne imunujem jer su neki zbog toga i nastradali).Vise ima crne kronike u novinama nego sportske ili kulturne.A za sve krivi po nekima komunisti(oni bivsi) a novo peceni demokrati sa njima rame uz rame.

VL
OB
-obrisani-
15:12 01.12.2011.

Kad pogledas i nije tak lose... Sto bi vi da smo na mjestu BIH i Srbije,oni su jos nize ... Samo nek mi se sad neki srvin ne q**** na portalu ,kako su oni posteni ,kod njih nema korupcije... Uvijekek sam im govorila da pociste u svom dvoristu... Previse se brinu za nas,a oni u korupcijskom klupku, bananiiiiiiiii vise neg mi...

VL
EU
eurobanana
15:17 01.12.2011.

Ovaj admin . KORUPTAN .korupcija admina od 0- 10 = 0 . koruptivan admin kao i DRZAVA

VL
MK
MKGRA
15:52 01.12.2011.

Na današnjoj sjednici Vlada R H dala općini Dugopolje suglasnost za zaduženje kod HYPO ALPE ADRIA banke 35.000.000,00 kuna za izgradnju sportskog rekreativnog centra PODI ,da se Sanader kad iziđe iz Remetinca ima gdje rekreirati.Oćito Vlada R H još uvijekjek radi sa HYPO BANKOM samo ko je sada uzeo proviziju.

VL
OB
-obrisani-
17:33 01.12.2011.

Krivi su dorh i uskok - jer zbog neprocesuiranja levaka, ovi nastavljau sa korupcijom - zašto ne bi, kad ih niko ne kažnjava....

VL
OB
-obrisani-
17:37 01.12.2011.

Nasuprot umjetnoj hajci i medijskom linču protiv HDZ-a, pravo leglo korupcije je kod levaka, jer su isti nedodirljivi od strane njihovog crvenog pravosuđa. Zato triba, baš za inat, glasovati za njima mrsku, državotvornu stranku - ZNA SE - HDZ

VL
OB
-obrisani-
19:11 01.12.2011.

Tko u mojoj kući 4.12. glasa za HDZ od 5.12 stanuje u Ukradenom stanu braće Drobac

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.