Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porazna statistika
Povratak na članak

Hrvatska ne proizvodi ni 1 posto europskih jabuka i rajčica

Španjolci kao lideri u proizvodnji voća drže čak 27,1 posto ukupnih EU površina, a u povrću dominiraju Talijani s 20,2 posto udjela

Komentari 6

TI
tidra
07:30 27.06.2016.

Nasim seljacima je svejedno sto vise nitko ne jede bijeli kruh, oni radije posiju psenicu pa se bune kad je 80 lipa kila

VL
MA
Malenkost
14:42 27.06.2016.

U Dalmatinsko Zagori nista se ne radi. Kafici puni, Alkoholizam, Nerad, sportske Kladionice, ... . U ovoj drzavi sve je inverzno. Pravi Tudmanistan.

VL
Avatar Linux
Linux
00:54 28.06.2016.

sta bi s borincima? prije rata je to bila najveca plantaza jabuka u europi.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:06 27.06.2016.

ajd vi počnite se baviti poljoprivredom, kad ste tolki znalci. koga briga što se u poljskoj proizvede tolko jabuka. ionak im je glavno tržišta bila rusija. talijani, španjolci? oduvijek su bili sila u voću i povrću. mi nikada. ni u ni u čemu. mandarine, velite... hm, ove sankcije rusima i njihove kontrasankcije su pokazale pravu istinu, koja je porazna. mi u rusiju izvozimo kamione mandarina, bez oznaka, bez kalibracije, klase. usred metkovića se prodaju znate čije mandarine? ne naše. valjda je to božo petrov ishodio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.