Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hakeri u pohodu
Povratak na članak

Hrvatska na meti cyber kriminalaca: Kako nas pljačkaju iz Sibira

U nedavnoj je akciji palo 80-ak prodavača i korisnika jeftinog programa kojim pružaju pipke u vaša računala

Komentari 2

MO
modovisisajteMaraschino
12:50 23.10.2014.

samo glupani koji vjeruju u svašta mogu biti prevareni... samo klikajte i otvarajte gluposti koje dobivate na mail, facebook ili bilo gdje drugdje. naročito izbjegavajte "besplatne" programe koji se nude, pa da vaš kompjuter je ugrožen ili spor, ili pogledajte video što će se dogoditi da nećete povjerovati, facebook color changer isto je opasna stvar, razni toolbari koji se nude kao instalacije.... instalirajte si MalwareBytes sa https://www.malwarebytes.org i vidjet ćete koliko već imate raznih špijunskih programčića na vašem kompjuteru....

VL
Avatar jigaboo
jigaboo
18:29 23.10.2014.

"propali prodavatelj polica osiguranja te nakon toga prekupac motornoga ulja u rinfuzi" ...koje je ovo ulicarsko novinarstvo. balkanska kultura od stoljeca sedmog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.