Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skok nakon pandemije

Hrvatska na 76 posto prosjeka EU, ali i dalje je peta najsiromašnija članica

27.03.2024.
u 06:30

Pad broja stanovnika i dotok europskih sredstava učinili Hrvatsku bogatijom u odnosu na prosjek

Ključne riječi

Komentara 91

LU
Lumumba
09:07 27.03.2024.

Ponižavaju i uništavaju mlade, koji bježe iz lažnog raja. Uskoro će Hrvata biti 2 milijuna, i tri ostalih , a nama prodaju laži. Sad se prodaje najveći rast u EU od 3%. Pa to je smijurija.Mlad čovjek sa završenim fakultetom dobiva od 800 do 1000 eura plaću , a stan košta150 000 . Poslodavci misle da bi trebali život dati za njihove firme koje su uglavnom stekli kriminalom??? Hrvatska je uništena nemoralom, pohlepom, neznanjem . Imamo stotine stranaka, a nemaš što birati. Mlade više ne zanima lažno domoljublje, lažna obećanja , žele živjeti sada, a ne za budućnost koju nemaju u ovoj zemlji.

XA
xa
11:25 27.03.2024.

Posljedica nesposobnih vlada HDZa i SDPa

ZA
zagabria5
08:49 27.03.2024.

Da EU ne financira našu sirotinju bili bi zadnji. Toliko o uspjehu vladajućih. Najbolje vidljivo po ponudi IT poslova. U EU zemljama puno je ponuda za posao unatoč krizi u IT-u, čak i u Rumunjskoj i Bugarskoj a kod nas skoro ništa. SDP i HDZ vode nas u propast i siromaštvo, trebati će drastične promjene i birati nekog novog sposobnijeg ako ne želimo da nam djeca gladuju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije