Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABAVA

Hrvatska Lutrija proslavila 50. rođendan s igračima na Cvjetnom trgu

Hrvatska Lutrija
Foto: Hrvatska lutrija
1/14
27.11.2023.
u 16:32

U subotu 25. studenog Hrvatska Lutrija proslavila je svoj 50. rođendan s vjernim igračima na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

Na zagrebačkoj špici Hrvatska Lutrija za svoje igrače organizirala je zabavni glazbeni program, uz voditeljice Anu-Klaudiju Štilinović i Josipu Rupić, te brojne zabavne punktove gdje su se mogle odigrati lutrijske igre.

Foto: Hrvatska lutrija

Tako su se održala dva izvlačenja promotivne igre Bingo gdje su glavne nagrade, Samsung televizor, osvojile dvije sretne dobitnice. Prva dobitnica je okušala sreću prvi put u životu te sa svim zaokruženim brojevima na svom listiću osvojila vrijednu nagradu: „Jako sam sretna jer sam evo, prvi put u životu odigrala Bingo i nešto osvojila. Od sada ću uplatiti i TV Bingo, možda mi se sreća osmjehne i tamo“ zaključila je dobitnica.

Foto: Hrvatska lutrija

U drugom izvlačenju glavnu nagradu osvojila je dobitnica koja je u Zagreb došla studirati iz Metkovića: „U šetnji sam prolazila trgom s prijateljima, pa sam odlučila i ja zaigrati. Osvojila sam čak dvije nagrade i moram reći da će mi stvarno dobro doći i televizor i usisavač!“ sretno je izjavila druga dobitnica.

Osim zaokruživanja Bingo brojeva, brojni posjetitelji imali su prilike okušati sreću na Sretnom Kolu, ali i na igri Strugalica. U interaktivnoj igri, gdje su igrači morali biti najbrži i osvojiti najviše bingo loptica na velikom ekranu, glavna nagrada bila je PlayStation.

Foto: Hrvatska lutrija

Osim vrijednih nagrada za sudionike, atmosferu su obogatile dobro raspoloženje i zabava za sve okupljene koji su svojom igrom i vedrim duhom proslavili jubilarni događaj s Hrvatskom Lutrijom.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
17:22 27.11.2023.

U sklopu šire društvene akcije Klađenjem protiv droge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije