Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Tolušić:
Povratak na članak

Hrvatska je od početka godine iz EU fondova povukla 5 milijardi kuna

Većina sredstava je usmjerena na projekte iz područja prometa i zaštite okoliša, razvoja poduzetništva, ulaganja u obnovu studentskih domova, projekte znanstvenih institucija te kulturne baštine i druge.

Komentari 9

SA
sani1
11:31 26.08.2016.

E, i gdje je tu sada Tolušićeva zasluga. Pa to je sve bilo pripremljeno od strane Grčića a ovaj se puran sada kiti njegovim perjem. A bojim se da Tolušićevo perje nećemo nikad vidjeti

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:18 26.08.2016.

Hm, tu nešto ne štima. Povukli smo kao 5 milijardi, a većina je otišla na projekte zaštite okoliša. Inače, po zbrinjavanju otpada, koji je glavni uzrok zagađivanja okoliša, - najgori smo u Europi. Izgleda da je ovo samo predizborno laprdanje i napuhavanje ovih koji kažu da se ne hvale, nego samo puno rade. Podsjećaju me na onog el presidentea Zagreba, koji dela 365 dana u godini i to 25 sati dnevno, jer se uvijek diže sat ranije, a rezultati su da boli glava od dugova.

VL
MA
macor
11:55 26.08.2016.

Hoce li sad Tolusic spomenik sebi napraviti za ono sto je bivsa Vlada pokrenula.Za svaki projekat treba najmanje godina dana da bi prosao sve provjere i zeleno svjetlo dobilo za isplacaj.

VL
DU
Deleted user
12:05 26.08.2016.

Tolušić se hvali kao da su to projekti njegove najgore vlade u povijesti Hrvatske. To su sve projekti prethodne vlade koji su sad dovedeni do realizacije. Za bilo kakav projekt potrebno je nekoliko godina od podnošenja do realizacije. Tako da... Tolušiću olabavi!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:17 26.08.2016.

sve je to Sdp vlada pripremila.

VL
Avatar obrezani-hassan
obrezani-hassan
12:09 26.08.2016.

što reći o osobi koja je dobila prekršajnu prijavu od policije jer je na internetu imala profil kojim je sama sebe hvalila,a političke protivnike toliko vrijeđala da je zaslužila prekršajnu prijavu.i osoba koja sama sebi stavlja ploču za otvaranje ambulante?ne baš previše pozitivno.

VL
ZA
Zaggrabe
14:17 26.08.2016.

Gdje je MOST, tu stvari idu prema naprijed. Ova vlada je najkometentnija od svih koje smo imali. I to sve bez prave politicke snage, trpeci Karamarkove sabotaze. Ko zna, zna...

VL
TW
TWITOIST
12:47 26.08.2016.

Tolusicu ,nije tebe Plenkovic za badava opet naumio za Ministra .Plenkovic prepoznaje prave vrijednosti ,ali bome prepoznaje i ''uhljebe'',pa nije cudo sto ga neki ne vole ,ali voli ga vecina postenih gradjana,kojima je postenje na srcu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.