Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILAS POSJETIO POVRATNIKE
Povratak na članak

Hrvatska je najveći pojedinačni donator za povratak Hrvata u BiH

U pratnji dopredsjednika RS Josipa Jerkovića oni su obišli Franjevački samostan Plehan, obnovljeni društveni dom HKD-a "Napredak" u Derventi te povratničke obitelji Ive Grgića i Ivice Oroza u Žeravcu.

Komentari 8

KA
kajbum
01:39 23.03.2017.

Hrvati BiH su bili naj veci donatori pri Oslobodjenju hrvatske njihovim se domovima I zemljom kusuralo u razmjeni teritorija.

VL
CI
cinbenik
06:04 23.03.2017.

to su lazi i neistine.....Mozda je to vidljivo u papirima,no svaka donacija iz Hrvatske sluzi HDZeu da dobije vlast.....Donacije imaju cudan put i .....Ljudi cekaju donacije od tartufa,HDZe rasporedu je na svoj način,bogateci tako svoje najuglednije clanove,a rezultat toga je manje Hrvata nego je bilo za rata......To je idealan par za jedan od pipaka HDZe hobotnice,kao i za DORH i SIPU

VL
DO
doktorica
12:59 23.03.2017.

pola Bih je ionako u Zagrebu

VL
MA
maligogo
21:57 23.03.2017.

Milas i njegov ured još nešto i rade...ali ovaj Mazar,napuhan kao paun,naslikava se po BIH, samo obećava materijal..ali od materijala ništa...kad se nazove i pita samo neki problemi sa granicom a rješavaju ih već dvije godine...kakav šef takav i ured...nesposoban za rješavanje problema. Da bar hoće reci istinu...materijala nema niti će ga biti...već obećavaju,obećavaju,obećavaju....

VL
SC
Schlosser
08:35 23.03.2017.

Mazda bi povratak bio veci da su gospoda koja je radila na obnovi i podjeli donacija iste pravedno dijelili a manje prodavali te novac dijelili izmedju sebe.Josip Jerkovic i Mario Zeko su zbog svoje korumpiranosti odmogli povratak Hrvata u Bos.Posavinu.Nikako mi nije jasno od kuda se Jerkovic pojavio kao kandidat za dopredsjednika RS,koje su njegove zasluge medju BiH Hrvatima.Fuj,gade mi se,banda korumpirana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.