Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jovanović u Splitu:

'Hrvatska ima zdravstveni odgoj za primjer drugima u svijetu!'

jonav
Ivo Čagalj/PIXSELL
27.08.2013.
u 14:52

Nakon 60 godina podstanarstva učenici splitske Zdravstvene škole novu školsku godinu u ponedjeljak započinju u novoj zgradi

Nakon 60 godina podstanarstva učenici splitske Zdravstvene škole novu školsku godinu u ponedjeljak započinju u novoj zgradi. Najavio je to ministar Željko Jovanović nakon sastanka koordinacije te je istaknuo kako su svi dokumenti za tehnički pregled, koji će se održati u petak, spremni.

U objekt je uloženo 62,5 milijuna kuna, od čega je 4,5 milijuna kuna vrijednost opreme. Ministar Jovanović opet je obišao i gradilište OŠ Pujanki gdje radovi kasne dvije godine zbog poteškoća u koje je upao izvođač, tvrtka Fenix.

– Ispričavam se što djeca 2. rujna neće biti u ovoj školi. Kad radovi bude gotovi u rujnu, učenici se isti čas mogu preseliti u uvjete dostojne 21. stoljeća. Pouka je da javna nabava mora ići drukčije i da se ne smije dogoditi da se škole grade dvostruko dulje nego što je ugovoreno. Prijetnje gradonačelnika da će raskinuti ugovor s izvođačem prije mjesec dana urodile su plodom – istaknuo je Jovanović kojega su novinari pitali i o zdravstvenom odgoju.

– Hrvatska je zemlja koja od jeseni ima zdravstveni odgoj koji će biti primjer svima u svijetu o tome kako educirati djecu da žive duže, zdravije i kvalitetnije – rekao je i najavio konferenciju za novinare s tom temom koja će se održati u srijedu u Zagrebu.

>>Neće se bušiti zgrada Zdravstvene škole

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije