Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova stranka

Hrvatska demokratska stranka Dalmacije za decentralizaciju

boris gabela
Tino Jurić/PIXSELL
29.05.2012.
u 17:14

Boris Gabela osvrnuo se na Zakon o porezu na imovinu. Smatra ga vrlo opasnim jer će natjerati ljude da prodaju svoje stare kamene kuće po Dalmatinskoj zagori i na otocima

Boris Gabela, predsjednik novoutemeljene političke stranke, Hrvatske demokratske stranke Dalmacije (HDSD) predstavio je u Lori program i ciljeve stranke.

Uz Johnnyja Gitaru koji je zapjevao stihove pjesme "Ne damo te naša didovina", Boris Gabela osvrnuo se na Zakon o porezu na imovinu. Smatra ga vrlo opasnim jer će natjerati ljude da prodaju svoje stare kamene kuće po Dalmatinskoj zagori i na otocima.

– Ne može se porez ubirati na stare dalmatinske kuće, na imovinu koja ne stvara prihod. Tome se treba suprotstaviti – rekao je Gabela.

Hrvatska demokratska stranka Dalmacije zalagat će se za financijsku decentralizaciju.

Komentara 6

Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:41 29.05.2012.

Mogli biste se zvati i stranka za sebicnjake,...skrtce, papke,....i ljencine. Zar mislite da treba oporezovati one koji,....nemaju \"djedovine\"......?

Avatar wratnik
wratnik
20:15 29.05.2012.

mi Hrvati smo ipak interesantan narod, nas je vrlo lako nagovoriti na bili cega. Kao prvo moras samo znati dobro pricati (retorika) najvaznije je uvelicavati, kao primjer... sto (100)poginulih...vazno je retoricki prestaviti, kao hiljadu poginulih, ili sto !00)miliona gubitka, pretvoriti u jednu miliardu, i sto vise uvelicavas dobijes vecu vecinu pristasa. Jos jedan primjer, moja mi susjeda isprica da joj je jedan Zecic jucer u ginuo, a ja odma drugoj susjedi,- Marijani su uginula tri Zecica. Toje nasa najjaca strana, bez koje mi nebi bili Hrvati...

DU
Dudek
21:30 29.05.2012.

Ako ljudi iz kontinentalne Hrvatske plaćaju masne dađbine na svoje vikendice na moru.Tako trebate i vi koji imate nekretnine u Zagrebu. Neka se napravi popis nekretnina u ZAGRBU pa budete vidjeli koliko imaju dalmatinci kapitala.Porez ne plaćaju a kiriju kasiraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije