Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milorad dodik:

'Hrvatska i BiH ne mogu mijenjati granice bez Republike Srpske'

'Banjaluka 21.05.2012 Milorad Dodik predsjednik RS intervju za Vecernji List Foto Dejan Moconja/VLM'
'Dejan Moconja/VLM'
31.07.2012.
u 16:55

Predsjednik Republike Srpske podržao je zahtjev Hrvatske za gradnju pelješkog mosta

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je u Beogradu, nakon sastanka s patrijarhom Srpske pravoslavne Crkve Irinejom, podržao zahtjev Hrvatske za gradnju pelješkog mosta, ali i dodao da se o konstituiranju državnih granica BiH ne može odlučivati bez Republike Srpske.

Dodik smatra da Hrvatska s pravom želi riješiti problem granice pokraj Neuma te kako ima pravo spojiti teritorij, prenosi Tanjug.

– Racionalan je i jedan i drugi zahtjev Hrvatske, da se dva teritorija preko Pelješca spojem mostom i da se problem riješi prolaskom eksteritorijalnog koridora kroz Neum – izjavio je Dodik.

Dodik očekuje da se sva sporna pitanja, uključujući i dio granice na rijeci Uni, riješe na racionalan način i u skladu s međunarodnim standardima.

Komentara 199

SO
Somelier
08:31 01.08.2012.

'Hrvatska i BiH ne mogu mijenjati granice bez Republike Srpske' Interesantan naslov. Pa zar RS nije BiH. Hahahahaha

ZE
zeljkonl1
18:40 31.07.2012.

krtica,pravo velis,Srbe treba izbaciti iz Bosne,i Bosnu ostaviti na milost i nemilost Cerica?

OB
-obrisani-
19:02 31.07.2012.

buduci da ostatak srbije nece turske srbe iz bosne, onda ih treba sve naterati u tursku svojim dedovima i pradedovima-ipak su oni 500 godina jahalji sve kaj je imalo dvije noge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije