Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rezultati su službeni
Povratak na članak

Hrvatin objasnio proceduru unošenja definicije braka u Ustav!

Ovom objavom potpunih službenih rezultata danas točno u 12 sati počeo je rok za žalbe, zbog čega do objave konačnih rezultata može proći najviše osam dana.

Komentari 11

DU
Deleted user
15:09 02.12.2013.

@Interpol Strani mediji pišu kao i hrvatski mediji koji su se svi priklonili opciji "protiv". Svi vi koji ste glasovali protiv dali ste glas za NWO.

VL
BB
branimir.bauer.9
14:33 02.12.2013.

Ne žuriti! Čini se da će biti toga još.

VL
MI
mikica
16:19 02.12.2013.

Objasni proceduru Pusićki, Milanoviću, Josipovi a i Severini i njih to jako zanima.

VL
SE
serdar1950
17:48 02.12.2013.

Hvala Bogu na ovakvom ishodu.

VL
SL
Slivnjak
18:20 02.12.2013.

Mediji recite Peđi da rezultat referenduma upiše u ustav i počnite uvažavati volju velike većine hrvatskih građana. Prestanite terorizirati one koji vas hrane kruhom jer će vam se taj kruh pretvoriti u kamen. Gospodo iz medija hrvatski narod se drži onog " tko tebe kamenom, ti njega kruhom, ali znajte da to neće dugo izdržati.

VL
SL
Slivnjak
18:07 02.12.2013.

Zar je moguće da više od 65% Hrvata nitko na ovom svijetu ne može zaštititi od tolikog terora medija ( večernjeg lista, jutarnjeg lista, raznih portala i svih državnih medija) i to nakon što je referendum završio."Naša" vlast nas nene želi zaštititi, kome da se obratimo . U ime Isusovo zahtjevamo da nas pustite na miru. Lakše mi je bilo devedesetih na ratištu. Znao sam protiv koga se borim. Neznam što da napravim. Medijske kuće i njihovi djelatnici kao da su poludjeli. Zastanite malo i pogledajte što činite možda se urazumite.Ako ne simpatizirate hrvatski narod pokušajte s mirom pronaći za vaš rad neko drugo područje. Hrvatska je malena za puno medijskih kuća koje rade protiv nje. Ona tako neće izdržati. Probajte se podijeliti tako da jedan dio medija radi za Hrvatsku a drugi protiv nje . Možda naša domovina tako i preživi.

VL
IN
Interpol
14:54 02.12.2013.

Strani tisak piše, da je Hrvatska nakon tog referenduma otišla nazad na Balkan, iz kojeg je htjela izaći ulaskom EU! A očito vam to vaši političari desne prominencije i crkva ne žele priznati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.