Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
propao i drugi plan

Hrvatin: Da, htio sam ljetovati u vili odvjetnika za 10.000 eura tjedno

ivanka toma,branko hrvatin
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/6
Autor
Ivanka Toma
30.07.2012.
u 23:30

Šef Vrhovnog suda priznaje da je lani ljetovao u državnoj rezidenciji na Brijunima, za 250 umjesto za 900 kuna na dan

Ljetovanje predsjednika Vrhovnog suda Branka Hrvatina ove je godine prepuno kontroverzi, a njemu osobno se na kraju pretvorilo u noćnu moru. Do prije nekoliko tjedana bio je uvjeren da će, kao i lani, na ljetovanje u državnu rezidenciju na Brijunima, ali Vlada je odbila njegov zahtjev. Druga varijanta mu je bila ljetovanje u jednoj od najskupljih (ako nije i najskuplja) stancija u Istri – stancija Meneghetti koja prima 10 osoba, a tjedni najam stoji otprilike 10.000 eura. No, i to mu je propalo jer mu ne odgovara termin u kojem je njegovo društvo rezerviralo stanciju, a da mu nevolja bude veća, u međuvremenu se pročulo da treba ljetovati u luksuznom zdanju koje se prostire na imanju od 120.000 četvornih metara.

Pročulo se i s kim je trebao biti u društvu pa se ujedno postavilo pitanje nije li predsjednik Vrhovnog suda u sukobu interesa. Na kraju je odlučio otići u Sloveniju. S Hrvatinom sastali smo se u ponedjeljak u Zagrebu, dan prije puta u Sloveniju, kako bi odgovorio na sve sporne detalje njegova godišnjeg odmora.

>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Komentara 61

KE
keyser
23:32 30.07.2012.

Pa dobro još ćete zabraniti ljudima da ljetuju??? Što je vama? Radite halabuku oko toga jer je Milanović na Hvaru, jer je netko u Istri, jer je netko treći u Meksiku? A gdje da ljetuju? na obalama Save? Ako netkoo želi platiti 10 tisuća eura tjedno za odmor, šta se to koga ima ticati?

Avatar WindFucker
WindFucker
23:35 30.07.2012.

a da mu nevolja bude veća, u međuvremenu se pročulo da treba ljetovati u luksuznom zdanju koje se prostire na imanju od 120.000 četvornih metara. ________________________________________________________________ Kakva nevolja!? 10.000 eura na tjedan, smještaj za 10 osoba, dakle 1.000 eur/osobi. Dalekoko jeftinije nego ljetovanje u nekakvom hotelu sa 4*, a daleko veći komoditet. Zašto si predsjednik Vrhovnog suda ne bi mogao/smio priuštiti odmor u objektima tipa Stancija Meneghetti?

BE
belimo
06:48 31.07.2012.

Da plača sa vlastoručno zarađenim novcem nebi mu ni palo na pamet da razmišlja o ovakovom ljetovanju od "svega" 10.000 €.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije