Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Indeks blagostanja
Povratak na članak

Hrvati žive podjednako loše kao Grci

Osim pada prema ekonomskim pokazateljima, londonski Legatum institut bilježi da je u Hrvatskoj socijalna svijest sve manja i da se građani teško mogu osloniti jedni na druge.

Komentari 17

TH
than
08:34 04.11.2013.

Tako narod zivi, ali hrvatski politicari zive bolje i od norveskih politicara. Zato nam i je ovako. Drpenzi ekonomija uvijek pokazuje rezultate.

VL
KO
kolarjeva3
10:47 04.11.2013.

A je** ga ne mogu vjerovat Slovenija opet na 24. mjestu !

VL
Avatar bledehund
bledehund
09:20 04.11.2013.

da ..loše nam je , gladni smo ,žedni , goli i bosi , a kaj je sa kućama , stanovima , vikendicama .To što imamo mi i Rumuni , nema nitko u europi.Pogodite zašto .

VL
Avatar krumpir salata
krumpir salata
10:00 04.11.2013.

Pogodite zašto je to tako..... dali smo si sami krivi .....ili je to tako ......po Duhu Svetome

VL
NO
normalac
10:00 04.11.2013.

Zabrinjavajuća je informacija da je građanska svijest u Hrvatskoj blizu nule i da još pada. To će nam nekome prije, nekome kasnije sigurno doći glave. No, to smo vidjeli već 1990. i nije nikakvo iznenađenje. Iz nekulturne i korumpirane sirotinje počela se graditi "elita". Rezultat je porazan, ali nikako ne slučajan. Sve vlasti samostalne Hrvatske poticale su korupciju i kriminal, uključujući i ovu zadnju vlast. Narod je to gledao, tonuo i tome se prilagođavao, nažalost. Ako se nešto ne promijeni nema nam spasa. Nažalost, ova Vlada ne čini ništa na sređivanju situacije. Dokaz tome je da jedan Mladen Bajić ostaje državnim odvjetnikom. Svima sve jasno i bez tog britanskog izviješća.

VL
MO
moskito
10:55 04.11.2013.

Ovi koji skupljaju flase i rovare op kontajnerima ne rade to radi prezivljavanja vec da si mogu kupiti pice i cigarete(a bez toga se moze). Dopodne ga vidis kako skuplja boce a poslje podne ga vidis kako pijan spava na klupi u parku. Upitajte nekoga da vam pokosi oko kuce ili nesto ucini, nemate sanse. Njima je dobro i netrebate ih zaliti jer da netko hoce raditi sigurno bi nasao posao. Na zavodu za zaposljavanje svi traze posao a mole boga da ga ne nadu. Najveci je problem u mentalitetu covjeka koji je ostao zarobljen u bivsoj jugodrzavi i dok se to ne promjeni nema poboljsanja.

VL
BO
boston
11:44 04.11.2013.

U Hrvatskoj, ovisno o krvnim zrncima, prepusten si sam sebi. U ekonomsko stambenom pitanju isto. Znam za penzice u 5-sobnom stanu i kcer, zeta i 3 djece u podstanarstvu sa 1 placom. Svega ima kod nas, iza kazalisnih zastora...

VL
Avatar gluhi deda
gluhi deda
10:44 04.11.2013.

Jasno je da se ekonomija s ovim diletantima nece promijeniti,svatko tko misli drugacije ni ne zasluzuje bolje,ali vise covjeka boli nesto drugo ,a to je pritajene zelje ove vlasti a to je nova jugoslavija pa kako god se ona zvala

VL
Avatar krumpir salata
krumpir salata
08:22 04.11.2013.

Samo što grci nisu ratovali, ubijali se, uništavali sami sebe.... i nabijeni mržnjom i zlobom do daske

VL
NO
normalac
09:56 04.11.2013.

Građani Hrvatske žive daleko lošije od građana Grčke. Usporedba naših i njihovih primanja je nezamisliva.

VL
MO
moskito
10:49 04.11.2013.

Ma to su lazi koje nam servirate svaki dan. Hrvati zive puno bolje nego se prica. Primjera radi dolazeci 1-2 put godisnje u Hrvatsku to se vidi na svakom koraku. Nove kuce, u dvoristu novi traktori i po 2-3 automobila kafici puni niko ne rade i nece jer dobivaju dovoljno za zivot a svi rade na crno. Kad nekog trebas za neki posao oko kuce postavi ti normu u eurima kao da si u njemackoj plus hranu i pice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.