Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestao
Povratak na članak

Hrvat Vanja Trombić (43) nestao u Kini

Osim Trumbića, protekli tjedan nestalo je još osam osoba od kojih je pet maloljetnika.

Komentari 2

ZG
zgbzoran
10:05 27.11.2015.

kaj je s ovim večernjim, hahahha? jel trombić ili trumbić i kako će ga netko vidjeti u kineskoj provinciji i javiti na 192, a može se reći koliko hrvata ima tamo da bi bilo puno efikasnije i brže da ste svakom email poslali nego ovaj članak hahaha, barem u vezi tro(u)mbića, dalje nisam niti čitao

VL
SO
Somelier
11:23 27.11.2015.

Između ostaloga bio sam duže vrije u Aziji i Africi. Nikada se nisam kretao sam. Iz kojih razloga je on bio sam neznam, ali to nije pametno. Znam da su ljudi za 20 eura stradavali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.