Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNOST NA CESTI

Hrvat (78) autom punim aparata divljao po europskim cestama

polizei
nph / Kohring/PIXSELL
14.10.2013.
u 20:27

Vozaču je ispred tunela Gleinalm puknula guma, što ga nije spriječilo da uđe u tunel

Hrvat (78) je priveden nakon što je na putu iz Švedske u Hrvatsku divljao europskim cestama, pišu 24 sata. Neimenovani muškarac u Njemačkoj je prouzročio dvije prometne nesreće, a u Austriji mu je puknula guma prije ulaska u tunel Gleinalm, što ga nije spriječilo da uđe u tunel.

Policija mu je prepriječila put nakon tri kilometra, a kada su ga pitali zašto vozi s puknutom gumom, odgovorio im je da nije mogao izvaditi hladnjak iz prtljažnika i doći do rezervnog kotača. Osim hladnjaka, u autu je imao mnoštvo različitih kućanskih aparata.

>> Divljali na autocesti, rekorder vozio 258 kilometara na sat

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije