Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dio kriminalne organizacije

Hrvat (42) uhićen zbog ubojstva u Brazilu: Istražuje se njegova uloga u zločinu

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
10.01.2024.
u 16:56

Ubojstvo se dogodilo u petak navečer kada je D.K. sišao s bicikla na kojem se nalazio i njegov 4-godišnji sin. Napadač je imao masku i rukavice, žrtvi prišao s leđa te ispalio hitce

Muškarac D.K. ubijen je 5. siječnja u Brazilu, a sumnja se da je riječ o 43-godišnjem D.G.N. iz Pančeva koji je koristio lažni identitet. Kako navodi Nova.rs, zbog sumnje da je sudjelovao u likvidaciji uhićen je Hrvat D.M. (42). Naime, Hrvat je navodno uhićen nekoliko sati nakon ubojstva zbog upletenosti u kriminalnu organizaciju. 

Policija je pretresom kuće u kojoj se Hrvat nalazio pronašla drogu, mobitel, tablet, vagu te više posjetnica i osobnu iskaznicu iz Hrvatske na njegovo ime. Istražuje se njegova uloga u zločinu

Ubojstvo se dogodilo u petak navečer kada je D.K. sišao s bicikla na kojem se nalazio i njegov 4-godišnji sin. Napadač je imao masku i rukavice, žrtvi prišao s leđa te ispalio hitce. Zločin su snimile nadzorne kamere. U trenutku kada je upucan, njegova je supruga uhvatila dijete. Motiv ubojstva još uvijek nije poznat.

Naime, 43-godišnji državljanin Srbije koji je navodno ubijen osumnjičen je za ubojstvo iz 2014. godine. Za njim je bila raspisana tjeralica, a godinama je bio u bijegu. Pretpostavljalo se kako je blizak škaljarskom klanu.  

VIDEO Policijski upad u televizijsku postaju u Ekvadoru i oslobađanje taoca

Ključne riječi

Komentara 3

BA
Barba56
17:22 10.01.2024.

Hrvat ?

OL
olujasviholuja2
17:56 10.01.2024.

Krvna osveta ?

GE
gerila
18:22 10.01.2024.

Neko pomiješao nekaj..klanovi..mi Hrvati to ne radimo..lep pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije