Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVAĆEN JE

Hrvat (41) u Njemačkoj ukrao bicikle i pobjegao s njima. Odala ga je jedna stvar

Njemačka policija
16.01.2024.
u 21:46

Hrvata su uhitili ubrzo nakon krađe, i to na području grada, a iako se branio da bicikli nisu njegovi, u ruksaku mu je policija pronašla alat za provaljivanje

Za krađu dva bicikla parkirana na željezničkom kolodvoru u njemačkom Offenburgu osumnjičen je Hrvat (41), izvijestila je njemačka policija. Njega su uhitili ubrzo nakon krađe, i to na području grada, a iako se branio da bicikli nisu njegovi, u ruksaku mu je policija pronašla alat za provaljivanje. 

- Nakon što je zaposlenik DB Securityja pozvao policiju, policijske patrole uhitile su sinoć (15. siječnja) osumnjičenog kradljivca bicikla u području grada Offenburga. Uočen je 41-godišnji hrvatski državljanin koji je otuđio dva bicikla koja su bila parkirana na peronu željezničkog kolodvora u Offenburgu - prenosi priopćenje policije Fenix Magazin

Naposljetku je 41-godišnjak i uhićen u gradu kada su otkrili da kod sebe ima alat za provaljivanje, a bicikli su oduzeti. Osim toga, policija je objavila i fotografije bicikla te moli vlasnike da se jave Inspektoratu.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 3

PP
pavisic.pajo
07:37 17.01.2024.

Ćaća mu je nekada krao kokoši, pa smo takve kriminalce zvali KOKOŠARI. Kako bi nazvali kradljivce bicikla?

MI
mikimouse12
04:49 17.01.2024.

Ovaj dole da imam ne bi ga nikad nigdje vani ostavio koliko god kvalitetan lanac i lokot da imam. A ovaj je stvarno panj da ode krast bicikle po Njemackoj. Pa to je mogao delat i kod nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije