Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karamarko u požegi:

'HRT postaje servis vladajućih i to na račun naših građana'

'30.05.2012., Zagreb - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko daje izjavu pred zgradom Hrvatskog sabora.  Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
Žarko Bašić/PIXSELL
03.07.2012.
u 18:33

Karamarko je na radnom sastanku upoznao članstvo s aktualnom situacijom i pripremama za lokalne izbore te aktivnostima koje slijede

– Prijedlog izmjena Zakona o HRT-u nije demokratski, on vraća Hrvatsku 20 godina unatrag, a HRT će zasigurno postati servis vladajućih i to na račun naših građana – komentirao je izmjene toga zakona predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko koji se sastao s članovima Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije te dodao da se saborska većina oglušuje i na stavove EU o tom zakonu.

Karamarko je na radnom sastanku upoznao članstvo s aktualnom situacijom i pripremama za lokalne izbore te aktivnostima koje slijede.

– Pripremamo u Saboru posebnu rezoluciju o gradnji Pelješkog mosta jer je to prvorazredan gospodarski, ali i sigurnosni problem, a apsurdno je da ljudi po svojoj zemlji putuju s putovnicom. Oni na jugu zemlje obespravljeni su – naglasio je Karamarko, dodavši da se rješenje za to mora pronaći. Odbio je komentirati sudski proces i svjedočenje Jadranke Kosor, no nije žalio novu vlast.

– Vlast je bešćutna i neosjetljiva, ne rješava probleme, posebice ništa ne čini za pokretanje gospodarstva, a kadroviranje im je najlošija strana jer imamo ministre i druge dužnosnike bez kvalifikacije, uvjeta i iskustva pa oni eksperimentiraju s problemima, što se odražava na život naših građana – zaključio je predsjednik HDZ-a u Požegi.

Komentara 91

LA
Lavica7
20:10 03.07.2012.

Kojih gradjana?! Stoke sitnog zuba ili burzoazije?

SP
spartacus_
22:33 03.07.2012.

Karamarko je zažmirio kad je Sanader krao Hrvatsku a izgleda je i prespavo dok je HDZ-e uništavo HRT

Z1
Zagorje 1
19:40 03.07.2012.

Uvijek je HRT bio blizak vlasti, pa će vjerujem još dugo biti tako. No, gospodine Karamarko za vrijeme vladavine HDZ-a zaista je i bio servis vlasti. Vi tada niste bili u stranci, ali vam je to zbog prirode vašeh ranijegeg posla to sigurno poznato.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije