Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA ODLUKA

HRT djelatnicima zabranio pristup društvenim mrežama

popovac
PIXSELL
Autori: nm, dli/VLM
07.03.2011.
u 15:43

Onima koji aktivno rade na Facebooku i Twitteru u poslovne svrhe bit će omogućen pristup tim stranicama

Mnogi novinari i urednici Hrvatske radiotelevizije ostali sa začuđeni danas rano poslijepodne kada se nisu uspjeli logirati na neke društvene mreže.

Naime, odlukom privremenog glavnog ravnatelja HRT-a Josipa Popovca danas je zabranjen pristup društvenim mrežama i domenama koje se koriste za online igre s informatičke mreže HRT-a, ističe se u službenom priopćenju s Prisavlja poslanom medijima nekoliko sati nakon donesene odluke. 

Tako je uprava HRT-a blokirala stranice poput Facebooka, Twittera, Iskrice, Smokvice... kao i pristup internetskim igrama.

Ipak, s Prisavlja su poručili da će djelatnicima koji aktivno rade na Facebooku i Twitteru u poslovne svrhe biti omogućen pristup tim stranicama.

Naime, mnoge redakcije unutar HRT-a koriste se Facebookom svakodnevno kako bi proizvele svoje priče, ali i promovirale svoje tekstove na HRT-ovu profilu na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 121

LA
Lana
18:15 07.03.2011.

Hloverki bi trebalo blokirati pristup HRT-u!

MA
margaritas
21:20 07.03.2011.

da vlada ima utjecaj na htv ne bi dozvolila da sprajc ureduje dnevnik da u hrvatskoj uzivo maja sever poziva na prosvjede da nam vesna pusic cacic lalic grubisa cvrtila svaki dan budu aktualni kriticari

OB
-obrisani-
16:05 07.03.2011.

tamo sjede CETNICI...hehehehehhehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije