Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Važnost braka'

Hrast: Nismo jedini koji podržavaju 'U ime obitelji'

markic
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
25.11.2013.
u 15:22

U Hrastu poručuju kako nisu jedini koji pružaju podršku inicijativi i navode da iza njih stoje brojne građanske udruge, vjerske zajednice, dvadesetak političkih stranaka...

– Politička stranka "Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku" potpuno podržava građansku inicijativu "U ime obitelji", navodi se u priopćenju te stranke.

– Hrast je sve svoje članove, podupiratelje i glasače pozvao da se aktivno uključe u inicijativu "U ime obitelji" koja je potpuno u skladu s programom stranke Hrast. Neki od istaknutih članova Hrasta prepoznati su u javnosti kao dugogodišnji promicatelji općeljudskih vrijednosti, dostojanstva ljudske osobe, braka, obitelji i roditeljskih prava. Stoga nam je jako drago da su hrvatski građani prepoznali važnost zaštite braka i obitelji koji su temelj svakog društva, poručuju iz stranke

U Hrastu poručuju kako nisu jedini koji pružaju podršku inicijativi i navode da iza njih stoje brojne građanske udruge, vjerske zajednice, dvadesetak političkih stranaka i 750.000 tisuća građana, članova i glasača različitih stranaka, uključujući i brojne članove i glasače SDP-a i HNS-a.

– Osuđujemo sve pokušaje koji raznim špekulacijama žele kompromitirati građansku inicijativu "U ime obitelji" te manipuliranjem činjenicama otežati građanima informirano odlučivanje o ovom važnom, jednostavnom i jasnom pitanju. Stranka Hrast izišla je dosad na troje izbore bilježeći svaki put sve bolji rezultat, uključujući treće ili četvrto mjesto u nekim županijama. Drago nam je što sve više glasača prepoznaje upravo Hrast kao dosljednu političku opciju koja se zalaže za općeljudske i nacionalne vrijednosti. Stoga jedino oni koji žele ugroziti općeljudske i nacionalne vrijednosti mogu namjere stranke Hrast nazvati opasnima, poručuju.

>> 'Iza građanske inicijative stranka još opasnijih namjera'

Komentara 56

AL
Alkana
15:50 25.11.2013.

Ima esdepeovaca koji moraju biti kuš, ali će se na glasovanju izjasniti ZA jer svaki čovjek ima svoju savjest i mora glasovati prema savjesti. Nisu svi iz SDP-a zaluđeni partijskom disciplinom i što više njihov predsjednik govori, njima je sve jasnije za što i kao treba glasovati. Bravo za takve...

Avatar HDZ_1990
HDZ_1990
16:04 25.11.2013.

Kao u košarci rezultat će biti .....................ZA : PROTIV = 85 :15

AG
Agricola
16:15 25.11.2013.

Svi koji su bili protiv oslobađajuće presude hrvatskim generalima u Haagu i sad će biti protiv a svi koji su bili za oslobađajuću presudu i sad će biti za.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije