Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički izbori

Hrast još nije odlučio o podršci Milanu Kujundžiću

Milan Kujundžić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
03.09.2014.
u 22:58

– Naš će kandidat pobijediti i sasvim mi je svejedno tko će biti drugi kandidat – rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko

Savez za Hrvatsku održao je danas prvi redovni sastanak nakon ljetne stanke. Kako doznajemo, čelnici Saveza razgovarali su o promjenama izbornog zakona te o skorim predsjedničkim izborima.

Načelno podržavaju promjenu izbornog zakonodavstva, ali ističu da bi bilo bolje da se promjene provede u Saboru umjesto na referendumu. Savez za Hrvatsku sve je bliže tome da i službeno istakne dr. Milana Kujundžića za svog predsjedničkog kandidata.

Još uvijek se čeka stajalište Hrasta koji se nije jasno izjasnio kako će dalje nastaviti svoj politički put. Stranku krajem ovog mjeseca očekuje izborna konvencija na kojoj će se jasno odrediti hoće li ostati u Savezu ili će se prikloniti HDZ-u.

Javna je tajna da Tomislav Karamarko želi imati Hrast u svojoj koaliciji. Predsjednik HZD-a osvrnuo se danas u Pitomači na moguću kandidaturu Milana Kujundžića. -Naš će kandidat pobijediti i sasvim mi je svejedno tko će biti drugi kandidat – rekao je Karamarko.

>> Dr. Milan Kujundžić nije za predsjednika, premalo troši

Komentara 20

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
08:47 04.09.2014.

Kujundžić može jedino doživjeti novi poraz... Bit će to sigurna Kolindina pobjeda...

KA
kajinx
00:33 04.09.2014.

Dajte se maknite sa svojevoljnim kandidiranjem. Samo tako ćete razvodniti hrvatske glasove i dozvoliti da nam MI6 Yusipović opet sjedne za vrat. Domazet Lošo je jedini koji može predložiti predsjedničkog kandidata.

DI
didašokac
00:38 04.09.2014.

Tko je sada ovaj ? Probijaj se kroz stranku deset godina, pa ces onda mozda dobiti zadatak. Naravno, normalnu stranku, sa Hrvatskim predznakom. I glasajmo za promjenu. Ako treba i za ženu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije