Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pred bankrotom

Horvatinčićeve tvrtke nakupile više od 130 milijuna kuna duga?

tomo horvatinčić
Igor Kralj/PIXSELL
29.08.2011.
u 11:40

Samo 2010. godine Hoto grupa, Hoto vile i Santa Marina nagomilale su 73 milijuna kuna duga, tvrde Novosti

Hoto grupa, Hoto vile i Santa Marina, tvrtke poduzetnika Tomislava Horvatinčića, posljednjih godina nakupile su više od 130 milijuna kuna gubitaka, pišu Novosti. Samo 2010. godine nagomilale su 73 milijuna kuna duga.

Također, investitor projekta na Cvjetnom trgu, Hoto grupa, lani je izgubila 42,6 milijuna kuna, što ukupno čini 82,3 milijuna kuna gubitka.

Lanjski gubitak Hoto grupe sastojao se od kamata i negativnih tečajnih razlika, koje su iznosile 24 milijuna kuna, a čini se da su nastale zato, pišu Novosti, što je Horvatinčić gradnju na Cvjetnom trgu financirao kreditom Hypo Leasinga od 217,5 milijuna kuna, vezanim uz švicarski franak, koji je koncem prošlog ljeta zamijenio kreditom u eurima.

Santa Marina, u čijem je vlasništvu i istoimena jahta kojom je Horvatinčić ubio Talijane, uz preneseni gubitak od 16 milijuna kuna izgubila je lani još 30,2 milijuna kuna, što je ukupno 46,2 milijuna kuna.

 

Komentara 24

ST
Startrack
14:50 29.08.2011.

Ma nemoj \"Bogati\" Chemica. Bandic i Horvanticic u zatvoru. Reci jasno ti bi htio povaratak socijalizma, al da prvo masovne ubice odrade svoje. Pa da ih onda slavimo ko Titu.

SM
smodeljan
12:06 29.08.2011.

Interesantno da takav gubitaš može živjeti na \"visokoj nozi\"! Još jedan u nizu primjera kojeg nazivaju \"poduzetnikom\", a on čisti gubitnik (u svakom pogledu)...:-)

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
12:39 29.08.2011.

Ma neće on ni biti osuđen! Držaće ga u zatvoru ko i Sanadera neko vrijeme Previše imaju novca na strani a znamo kako je HR krivosuđe i Policija podmitljiva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije