Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVOMOĆNA PRESUDA

Horvatinčić snimljen kako kupuje kestene u Zagrebu, umjesto da je u zatvoru

Zagreb: Tomislav Horvatinčić prošetao Cvjetnim trgom i dao izjavu za Novu TV
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
17.10.2022.
u 12:03

Nakon što je dobio pravomoćnu presudu, podnio je više niza zahtjeva za odgodom izvršenja kazne navodeći kao razlog svoje zdravstveno stanje.

Poznati zagrebački poduzetnik 74-godišnji Tomislav Horvatinčić koji je pravomoćno osuđen na četiri godine i 10 mjeseci zatvora zbog izazivanja pomorske nesreće u kojoj je poginuo bračni par Salpietro, viđen je kako se šeće Zagrebom umjesto da se nalazi u zatvoru na odsluženju zatvorske kazne.

Horvatinčić je snimljen kako kupuje kestene u nedjelju nešto iza podneva na Cvjetnom trgu, a fotografije i snimku objavio je 24sata.

U njegovom društvu je bila nepoznata žena, a s njim u pratnji nije bila pravosudna policija.

Podsjećamo, Horvatinčić bi kaznu od četiri godine i 10 mjeseci zatvora trebao služi u kaznionici u Lipovici. Nakon što je dobio pravomoćnu presudu, podnio je više niza zahtjeva za odgodom izvršenja kazne navodeći kao razlog svoje zdravstveno stanje. U zatvor je poslan 21. srpnja prošle godine, a od tada je najmanje tri puta bio na rehabilitaciji u toplicama.

VIDEO:Hit izjave Andreja Plenkovića: 'Je li alergija? Je li jugo?', 'Grintavac, Gargamel...', 'Ni psu, njegove cipele'

Komentara 24

LE
Levanto
12:57 17.10.2022.

Platili smo visoku cijenu u krvi, znoju, strahu za Hr. A dobili smo državu u kokoj je sramota živiti. Jer, tuga, rezignacija i nepravda su gore od rata i revolucije.

DU
Deleted user
12:44 17.10.2022.

Ove igrice po Hrvatskoj kao da su izmislili svemiraci koji se ludo zabavljaju istražujući do kojih granica jedan narod može padati u provaliju.

LI
liliZG
12:57 17.10.2022.

"dobri zatvorenici" imaju pravo na vikend izlaske i to zatvorenik Tomo obilato koristi.... žalost našeg pravosuđa, ...realnije bi bilo da ga zovemo krivosuđe,....jedini svijetli primjer je bilo oduzimanje porschea onom balavcu dok nije ubio nekoga tim autom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije