Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Čehok
Povratak na članak

Horvat: Nema povjerenika, Čehok je sve ovlasti prenio na mene

Nakon Čehokove ostavke oglasio se i varaždinski HNS, koji smatra da bi bilo moralno da sada i Zlatko Horvat i Slobodan Mikac, gradonačelnikovi zamjenici, daju ostavke

Komentari 3

SN
snoopy001
12:53 19.07.2011.

e, moj Horvate, nečeš ti nove izbore niti dočekati, kad se istraga zalaufa, ideš i ti za Četnikom u Remetinec!

VL
ON
onur
16:22 19.07.2011.

Ajde HNS-ovcu, zašuti... Gledam neki dan Ferenčaka iza Vesne Pusić...Očito joj godi blizina toga kriminalca....A Čačić...koji samouvjereno priča priču ˝što bi bilo, kad bi bilo˝ , a ubio je dva čovjeka... Sramite se tih ljudi....

VL
KR
krka
15:48 20.07.2011.

Jedini spas za Varaždince su novi izbori. Valjda nebute ovce kaj bi popušili još jednu mamjmunariju koju Vam prodaju dokazani lupeži? Čehok koji je osumljičen za miljunske malverzacije nema legitimiteta određivati ko bu ga zamenil, mada mu pijani piroman Zlatekk paše pošto je pajdo pak bu još \'\'počistil\'\' za kosmatim mafiozom. Dakle, novi izbori i to neposredni, inventura stanja kao i čišćenje korumpirane gradske uprave koja je kosmatom mangupu držala lojtru. Vrijeme je i da obrazovne institucije razmisle dali osoba kao Čehok more predavati etiku i sociologiju generacijama koje sutra trebaju preuzeti upravljanje našim sudbinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.