Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasne prijetnje

Holy: Prijetili su mi da će me reciklirati, baciti u peć i spaliti

'02.05.2012., Zadar - Ministrica zastite okolisa i prirode Mirela Holy posjetila je grad Zadar te se susrela s gradonacelnikom Zvonimirom Vrancicem i zupanom Stipom Zrilicem. Photo: Filip Brala/PIXSEL
Filip Brala/PIXSELL
11.06.2012.
u 20:53

Bivša ministrica za Jutarnji list kaže kako su joj vlasnici tvrtki koje se bave otpadom prije prijetnji pokušali na pristojan način objasniti da ne nagli s promjenama u Zakonu o otpadu

– Reciklirat ćemo te, baciti u peć i spaliti. Da, doslovce takvu poruku dobila sam u pismu čim sam najavila da krećem u radikalne promjene gospodarenja otpadom, ispričala je za Jutarnji list bivša ministrica Mirela Holy koja je nadavno policiji prijavila da joj prijete smrću.

Holy kaže kako su joj vlasnici tvrtki koje se bave otpadom prije prijetnji pokušali na pristojan način objasniti da ne nagli s promjenama u Zakonu o otpadu. Prije nego se Zakon i počeo pisati, dodaje Holy, ta je ekipa mislila da će izgubiti milijunske poslove.  

– Odmah su me masovno počeli nazivati i tražiti razgovor. Kao razlog su naveli dobru volju da me upoznaju s tim kako stvari stoje, s načinom rada... – ispričala je Holy.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 94

DU
Deleted user
21:52 11.06.2012.

ovo je već ozbiljna stvar da netko navodno može prietiti članu vlade recikliranjem što ne pokaže to pismo

DU
Deleted user
22:07 11.06.2012.

sve ljepše od ljepšeg istražuiju tko je ukrao mail, a ovo ništa

IC
icko
22:49 11.06.2012.

Zar stvarno nije dosadna ova Holi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije