Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi s cipelama

Holy dva puta završila na stražnjici zbog visokih potpetica

Mirela Holy (1)
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/8
01.06.2012.
u 14:27

Ministrica Mirela Holy svog prepoznatljivog stila ne odriče se ni kad ide na terene, no zbog toga je ovaj put dva puta pala

Visoke potpetice zadavale su muke ministrici Mireli Holy u Zaboku. Svog prepoznatljivog stila odijevanja ne odriče se ni kada ide na terene, no ovaj put zbog toga je u dva navrata završila na stražnjici.

Holy je u Zaboku bila na otvaranju likovne kolonije u poučnom parku planinarske kuće Picelj, a nakon toga krenula je u obilazak arboretuma u cipelama s potpeticama od 10-ak centimetara. No ispostavilo se da to i nije bila dobra odluka budući da je dva puta pala.

Ključne riječi

Komentara 200

M3
Miške 3
16:20 01.06.2012.

S fakulteta- u Sabor. Što bi bilo da je tako nisko pala gdja dr. Biljana Borzan?

DU
Deleted user
16:50 01.06.2012.

Obitelj adams bi mozda mogla sklopiti novi ugovor za postole sa "Opancici na 4 veza Company d.o.o"..

FR
fran108
18:28 01.06.2012.

a, gle... nije vidila kud ide od šminke, još nabila i sunčane cvike .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije