Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hodočašće Gospi s fra Zvjezdanom Linićem

Linić (1)
Foto: VL
1/3
PR
Autor
PR članak
07.08.2012.
u 10:30

Knjiga i DVD "Hodočašće Gospi s fra Zvjezdanom Linićem" mali su vodič kroz duhovnu obnovu za ovaj veliki blagdan

Hrvati su marijanski narod i blagdan Uzašašća Blažene Djevice Marije na nebo ili Velika Gospa duboko prožima vjeru vjernoga puka, koji hodočasti u marijanska svetišta diljem Hrvatske kako bi iskazao štovanje Gospi, zatražio oprost i izmolio molitve nade i ufanja.

Knjiga i DVD "Hodočašće Gospi s fra Zvjezdanom Linićem" jedinstveni je vodič kroz tu stvarnost. Popularni karizmatik pater Zvjezdan Linić u svojim tekstovima objašnjava smisao blagdana i tumači njegove središnje poruke, a napose govori o tome kako praktična vjera u životu svakog čovjek može imati utjecaja na njegov osobni život.

Riječju i slikom pater Zvjezdan suvremenom čovjeku objašnjava potrebu molitve i meditacije, euharistije i hodočašća, govoreći jednostavnim jezikom o ključnim točkama kršćanske vjere.

Knjiga i DVD "Hodočašće Gospi s fra Zvjezdanom Linićem" mali su vodič kroz duhovnu obnovu za ovaj veliki blagdan, koji bi svaki vjernik trebao imati u rukama prije nego što se uputi na hodočašće u neko od naših marijanskih svetišta. Vodič u tome bit će mu sam pater Zvjezdan Linić kojemu je Blažena Djevica Marija u srcu, na usnama i u rukama dok moli njezinu krunicu.

U četvrtak 9. 8. ekskluzivno uz Večernji list za samo 8 kuna!

Komentara 1

PE
Pegaz
15:21 07.08.2012.

S obzirom da je s Grobnika, cudi me to posvemasnje povladjivanje dalmatinskom i hercegovackom nazivlju. Fra Zvjezdan svakako bi trebao tu damu nazivati Majkom Bozjom, kako se u njegovom kraju govori, a ne Gospom - osim ako se nije skroz "odnarodio" od svog porijekla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?