Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije otkrio i koga

Hodak: Reisman će tužiti one koji su je zvali 'hodajućom sprdnjom'

judith reisman,zvonimir hodak,portal (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/5
08.02.2013.
u 12:37

Judith Reisman i njen odvjetnik Zvonimir Hodak potvrdili su da će američka komunikologinja tužiti pojedine novinare i medijske kuće za klevetu. No nisu otkrili konkretna imena

Novinska konferencija kojoj je cilj bio najaviti protiv kojih medijskih kuća i novinara komunikologinja Judith Reisman namjerava podnijeti tužbe ipak nije završila s konkretnim imenima ni novinara niti medijskih kuća nego je ponovno u prvi plan stavljena ''štetnost'' zdravstvenog odgoja koji se uvodi u škole.

– Oni mediji koji su pisali da Reisman negira holokaust, koji su tvrdili da ona nije znanstvenica te novinari koji su je nazvali ''hodajućom sprdnjom'', oni zasigurno mogu očekivati tužbu. Neću ih imenovati i navoditi, oni sami znaju tko su – poručio je odvjetnik Zvonimir Hodak.

Kako je došlo do suradnje između Reisman i Hodaka, ostala je tajna. Na koji način je komunikologinja odlučila da je baš zastupa odvjetnik Hodak, opravdano je poslovnom tajnom. Bez odgovora su novinari ostali i na pitanje koliku naknadu dobiva Judith Reisman držeći tribine i predavanja u Hrvatskoj.

– To je privatno pitanje. Organizatori su njezina dolaska u Hrvatsku udruga Vigilare i Centar za obnovu kulture COK i one financiraju njezin boravak. Vigilare ne prima ni kune od poreznih obveznika. Imamo donatore koji podržavaju naš rad – poručio je Krešimir Miletić iz udruge Vigilare. To pitanje o zaradi i financiranju njezina boravka uzrujalo je Judith koja nije odgovorila nego poručila: ''Ovdje je riječ o seksualnom zlostavljanju djece u Hrvatskoj''.

Judith Reisman poručila je da još nije odlučila koliko planira ostati u Hrvatskoj, ali je također naglasila da bi, kada bi za svaki glas podrške u Zagrebu i Dalmaciji dobila deset centi, bila milijunašica. Zajedno sa svojim kolegom i Timothyjem Tateom nije propustila poručiti kako seksolog Aleksandar Štulhofer zapravo surađuje s trojicom pedofila.

– Bi li itko želio da pedofil podučava vašu djecu? Mislim da ne bi. Zašto onda dopuštate da pedofili utječu na ono što vaša djeca uče u školi. Ovim ne govorim da je Štulhofer pedofil nego da je suradnik ljudi koji se tako deklariraju – poručio je Timothy Tate.

Iako Judith Reisman neprestano naglašava kako je u Hrvatskoj da bi dala podršku smijenjenoj novinarki i urednici HRT-ove emisije ''Slika Hrvatske'' Karolini Vidović Krišto, ne propušta priliku govoriti o zdravstvenom odgoju ni o kurikulumu za četvrti modul.

– Biste li vi bili sretni da u školama pokazuju kako se treba dodirivati? Da desetogodišnjake uče kako masturbirati? – upozorila je na kraju Reisman.

 >>'Imala sam problema u Hrvatskoj zbog arogantnih pametnjakovića'

>>'Učiti djecu da je homoseksualnost normalna bilo bi pogrešno'

Komentara 33

FO
ford
13:49 08.02.2013.

Opet Hodak :D

Avatar pupoljak
pupoljak
12:53 08.02.2013.

Pa zar još nije otišla doma??

CV
crna vrana
19:39 08.02.2013.

Tako je i Jasna Babić mislila da može Dikana Radeljaka klevetat kako i koliko joj drago. Na kraju mu se na sudu ispričavala ko dobroćudni pesek nebi li prevenirala udar sudskih sankcija na svoj džep. Živi bili pa vidjeli. NijeNije Hodak mačji kašalj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije