Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hoće li Turudić predmet oduzeti EPPO-u ili će to učiniti već Šipek?

14.03.2024. u 08:10

U RH ne nedostaje onih koji će reći da je priča o nadležnosti samo zamagljivanje biti

Komentara 9

DU
Deleted user
08:33 14.03.2024.

Sada je samo bitno da se ovaj slučaj relativizira, dobar primjer je prodaja plina socijalno osjetljivim kompanijama iz INA-e gdje je prošlo skoro 3 godine a javnost je već zaboravila, također Afera plin za 1 cent također je dobro relativizirana i ne spominje se više u javnosti. Za Banožića više nitko niti ne pita, hehe, sreća pa naši građani imaju kratko pamćenje!

SS
simpatican.simpa
09:48 14.03.2024.

Postavlja se jedino pitanje, je li bilo protuzakonitih radnji, pljačke ?!?!? Definitivno je bilo, samo je problem da je ministrica AP-ova i da nema šanse da ima kriminala ako AP kaže da nema. Ako AP kaže da je dan ondanda je dan, ako AP kaže da je 2+2 = 10 onda je toliko. Nije stvar o nadležnosti već o očiglednom kriminalu i sada se rade bedasti. Najgori su oni koji podržavaju korupciju i kriminal i uporno podržavaju AP-a.

JA
Jatiser
17:37 14.03.2024.

Neka već jednom pozatvaraju te kriminalce.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije