Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravosudna trakavica

Hoće li slučaj Mamić ikada završiti? Doznajemo gdje je stalo suđenje u Osijeku, dokazi o transferima imaju 46 tisuća stranica!

Zagreb: Bra?a Mami?, Zdravko i Zoran dolaze na utakmicu izme?u Dinama i Hajduka
Marko Lukunic/PIXSELL
11.05.2022.
u 14:58

Inače, hrvatsko pravosuđe Mamićevo izručenje traži po tri osnove. Prvo zbog ponovljenog sudskog postupka po odluci Vrhovnog suda koji je ukinuo dio presude osječkog Županijskog suda i naložio ponovno suđenje, drugo zbog izdržavanja kazne od četiri godine i osam mjeseci zatvora na koliko je pravomoćno osuđen u potvrđenom dijelu prvostupanjske presude, a treće zbog istrage o podmićivanju trojice osječkih sudaca.

Komentara 4

RE
RedTree
16:14 11.05.2022.

Kako vanka vrlo brzo riješe slučajeve npr. Hoenes i Becker. Lakrdija da ovoliko traje. I ovdje se izgleda radi o papirima, znači samo pratiti trag. Još izgleda da su Amerikanci i Švicarci sudjelovali u ovom slučaju.

BA
barbaizamerike
15:34 11.05.2022.

U Americi se sve zna pa i to da se za vrime Juge neki Mamic vodio da radi kao trgovacki putnik za jednu firmu iz Srbije a u stvari radio nesto drugo u HR.Ma netko sve zna ali sve uu svoje vrime jer po stare dane moze postati koristan igrac i on i njegov prijatelj Dule Savic

DU
Deleted user
15:17 11.05.2022.

Pustite čovjeka na miru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?