Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U SUSJEDSTVU

Hoće li Slovenija dobiti prvu predsjednicu? Nije članica nijedne stranke, a jedina slaba točka joj je suprug

12.11.2022.
u 22:50

Logarova pobjeda u prvom krugu ponovno je izazvala dobro poznati 'anti-Janša efekt', koji je jedan od glavnih nepisanih zakona slovenske političke scene

Komentara 4

TR
Tridvajeda
00:45 13.11.2022.

Ovaj medij cenzurira komentare te ne dozvoljava Ustavom zagarantiranu slobodu govora i političkog djelovanja. Ovo nisu novine u jednoj demokratskoj državi, već mašina za manipulaciju i indoktrinaciju.

DQ
Dq
08:40 13.11.2022.

Kod izvoznika demokracije je nezamislivo da se pojavi treća stranka na predsjedničkim izborima , a da se kandidira bez stranačke pripadnosti je znanstvena fantastika.

GI
gira
14:32 13.11.2022.

Koga vrijeđa komentar, da hoće pobijediti, ona je izbor Davosa. može narod kmečati koliko hoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?