Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hoće li ovo biti izbori za i protiv Glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića?

12.03.2024. u 10:08

Aktualna prepirka s EPPO-om premijerov je jedini sukob s europskim institucijama pa to više bode zdrav razum, a jedini suvisao razlog za dizanje tenzija je priprema fortifikacija za slučaj ako EPPO sada lansira kakav za vladajuće opasan projektil

Komentara 6

Avatar Baba Vanga
Baba Vanga
10:49 12.03.2024.

U životu nisam glas dao adezeju no nakon onog kazališta , prosvjeda sa dignutim pesnicama osoba koje uistinu nisu kadre voditi kućni savjet, glas ću dati Plenkoviću ne zato što je dobar već zato što je i takav svemirski brod za Peđu i ostatak ekipe iz vrtića, pardon obdaništa...

Avatar Nikola Šubić Zrinski
Nikola Šubić Zrinski
11:14 12.03.2024.

Hrvatska ljevica, osim poštovanja vrijednih iznimki, nije ništa drugo nego jugoslavenska desnica. Sve ostale politicke teme su im sekundarne, samo što naravno, ne pričaju javno o svojoj dubokoj patnji za SFRJ, nego o korupciji jer znaju da Hrvati značajno većinski ne pate za SFRJ!

CR
crocro
12:02 12.03.2024.

U svjetskoj povijesti nije zabilježeno da vlast mora izvršavati sve ono što oporba želi, pa čak i biranje dužnosnika po volji oporbe a ne po volji vlasti. Oporba u Hrvatskoj želi baš sve suprotno što želi vlast koja je dobila povjerenje građana. Po tome ispada da bio u Hrvatskoj zapravo oporba trebala vladati a aktualna vlast biti u oporbi. A kada bi kojim slučajem sadašnja oporba postala vlast, e onda bi situacija bila drugačija, onda bi vlast bila vlast a oporba bi bila oporba bez prava uplitanja u odluke vlasti. Zato današnja oporba ima samo jedan jedini cilj, a to je zadaća rušenja vlasti. Svi dijalozi i svi planovi budućnosti Hrvatske svode se na rušenje vlasti,m bez isticanja strategije vođenja države. Gdje ste vidjeli oporbu da nabraja špto će učiniti kada dođe na vlast i točan raspored izvršenja zadaća. Njihova je jedina zadaća klevetati vlast, pljuvati, izmišljati i silom rušiti vladu RH. Svim sredstvima i iz svih smjerova. Sreća je ta da hrvatski narod nije slijepac da ne vidi što oporba radi i što hrvatski narod u većini jasno vidi tko kosi a tko leži u hladovini. Naša oporba nema odgovornosti, štiti je imunitet i zato klevetanjem želi srušiti vlast, a kada bi došli na vlast, jao si narodu. Jednako jao kao kada su došli na vlast 2000. 3 siječnja. Znamo dobro u kojem smjeru je zemlja išla, na put izolacije od svijeta i bijedu naroda. U posljednji trenutak vlast se promijenila i hrvatski narod počeo je disati a Hrvatska se oporavljati i stjecati ugled.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije